Bahar Candan'ın Ortalığı Karıştırarak Aylık Aldığı Ücret Dudak Uçuklattı!

Bahar Candan'ın aylık kazancını duyanlar şok oldu. Flash TV'den sonra Youtube üzerinden program yorumculuğuna devam eden ünlü isim, Seyhan Soylu'nun kendisini zengin ettiğini ifade etti. Peki Bahar Candan aylık ne kadar kazanç elde ediyor? İşte ünlü ismin kazandığı paraya ilişkin merak edilen detaylar...

Bahar Candan'ın Ortalığı Karıştırarak Aylık Aldığı Ücret Dudak Uçuklattı!

3 Mart 2022 Perşembe 20:42

Bahar Candan, Flash TV'de Al Sana Haber programında yorumculuk yapıyordu. Programın kanaldan kaldırılmasıyla birlikte Youtube üzerinde yayın hayatına devam ettiği belirtildi. Yorumculardan biri olan Bahar Candan'ın aylık kazancı merak ediliyordu. Ünlü isim, yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı. Son zamanlarda kendisinin ne kadar ödeme aldığı araştırılmaktaydı. Milyoner olduğunu belirtmesiyle şok etti.

Aylık Kazancı 160 bin TL

 Bahar Candan, yaptığı açıklama ile 160 bin TL'lik bir gelir elde ettiğini söyledi. Aylık kazancının bu kadar yüksek olması dikkat çekti. Kendisinin nasıl bu kadar çok para kazandığı merak ediliyor. Neden böylesine önemli bir meblağ kazandığını da açıklayarak şeffaf bilgi verdi.

Seyhan Soylu Sayesinde Kazanmış!

Seyhan Soylu ile yaptığı programda sayesinde önemli paralar kazandığını söyledi. Seyhan Soylu'yu tanımadan önce beş parasız olduğunu belirtti. Üç ay içerisinde milyoner olduğunu söylemesi dikkate değer bir ifadeydi. Şimdi ise program yorumculuğuna kaldığı yerden devam ediyor.