Bahar Candan ve Başak Çokan Canlı Yayında Resmen Kavga Etti! Başak Çokan Hastaneye Kaldırıldı!

Bahar Candan ve Başak Çokan, canlı yayında hararetli bir tartışmaya girdi. Ancak Başak Çokan'ın epilepsi rahatsızlığı olduğu için daha fazla dayanamadı ve kriz geçirdi. Yaşanan bu olaydan sonra Ebru Yaşar Bahar Candan'a patladı. Başak Çokan'ın sağlık durumu merak ediliyor.

Bahar Candan ve Başak Çokan Canlı Yayında Resmen Kavga Etti! Başak Çokan Hastaneye Kaldırıldı!

3 Mart 2022 Perşembe 21:47

Başak Çokan, Seyhan Soylu'nun sunduğu Al Sana Haber programına katıldı. Kendisi programı sunarken Bahar Candan ile Başak Çokan tartıştı. İkili arasındaki tartışmada Bahar Candan'ın sözleri gündem oldu. Sonrasında ise Çokan'ın epilepsi krizi geçirdiği görüldü. Nihat Doğan'ın müdahalesi sonrasında sette bir anda panik havası yaşandı.

Başak Çokan Hastaneye Kaldırıldı!

Epilepsi krizi geçirmesine neden olan Bahar Candan'ın ise sözleri gündeme geldi. Başak Çokan'ın "Ben ağladığımda çantamdan dolar getirin gözyaşını silsin dediğin için kınandın. Ben sinirli bir insan değilim ama sen de hayal dünyasında yaşama. Ben burada gözyaşı dökerken senin 'çantamdan dolar getirin' demen çok ahlaksızca bir davranış. Sana tahammül etmeye çalışıyorum." sözlerinden sonra yaşanan gelişmeler programa damgasını vurdu.

Ebru Yaşar Çıldırdı!

Ebru Yaşar, Bahar Candan'a tepki gösterdi ve kendisine küfürler etmeye başladı. Onu geberteceğini söyledi. Programda yaşanan tartışmaların yanı sıra Başak Çokan'ın sağlık durumu merak edildi. Şu an için iyi olduğu belirtildi fakat epilepsi krizine neden olan Bahar Candan tepki çekmeye devam ediyor.