Aziz Dizisinin Ünlü Oyuncusu Ayrılır Ayrılmaz Yeni Aşka Yelken Açtı!

Fırat Tanış'ın birlikte gözüktüğü kadın kim? Aziz dizisi oyuncusu sevgilisiyle görüntülendi. Tek celsede boşandıktan aylar sonra kiminle aşk yaşadığı merak ediliyor. Ünlü oyuncu sorulara yanıt verdi mi? İşte ünlü isme dair çeşitli olaylar ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor...

Aziz Dizisinin Ünlü Oyuncusu Ayrılır Ayrılmaz Yeni Aşka Yelken Açtı!

14 Nisan 2022 Perşembe 19:50

Fırat Tanış, geçtiğimiz aylarda eski eşinden tek celsede boşanmıştı. 8 yıllık evlilikleri sona ermişti. Dolayısıyla bu gelişmenin üzerinden çok fazla zaman geçmeden yeni aşkıyla görüntülendi. Sarışın hanımefendinin kim olduğu soruldu fakat sorular yanıtsız kaldı. Dolayısıyla güncel gelişmelere ilişkin çeşitli bilgiler verildi. Başarılı oyuncu hakkında bilinmeyenler masaya yatırıldı.

Yeni Aşka Yelken Açtı!

Fırat Tanış, yeni bir aşka yelken açtı. Başarılı oyuncunun bu hamlesiyle birlikte hayranları sevgili olup olmadıklarını merak etti. Henüz resmi açıklama gelmese de ikili arasında bir şeyler yaşanabileceği tahmin ediliyor. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlası sosyal medya hesabı üzerinden açıklanabilir.

Aziz Dizisinde Oynuyor!

Öte yandan Fırat Tanış'ın Aziz dizisinde oynadığı ve Mösyö Pierre karakterine hayat verdiğini biliyoruz. Başarılı isim dizinin vazgeçilmezleri arasında gösteriliyor. Show TV'de yayınlanan diziye ilişkin merak edilenler yanıt bulmak üzere. Sevilen dizide ve oyuncunun magazin gündeminde bizleri neler bekliyor yakında öğreneceğiz.