Aynur Aydın'dan Kendisine Ahlaksız Diyen Takipçisine Şok Yanıt!

Aynur Aydın, yaptığı paylaşım ile gündemdeki yerini aldı. Kendisinin ahlaksız olduğunu belirten takipçisine öyle bir yanıt verdi ki bir anda binlerce beğeniyi kaptı. Aynur Aydın, klibindeki nefes kesen görüntüleri nedeniyle tepki çekiyordu. Ancak ünlü isim takipçisine ağzının payını verdi.

Aynur Aydın'dan Kendisine Ahlaksız Diyen Takipçisine Şok Yanıt!

25 Temmuz 2022 Pazartesi 18:23

Aynur Aydın, çıkarmış olduğu yeni şarkı klibi Siyah ile dikkatleri üzerine çekti. Klipte pek çok sıcak sahnenin yer alması şaşırttı. Özellikle de samimi danslar ve dahası gözler önüne serildi. Kısa süre içerisinde büyük ilgi gören klibe çeşitli tepki dolu yazılar da yazıldı. Üstelik Aynur Aydın bu tepki dolu paylaşımlara aynı hızda yanıt verdi. İşte detaylarıyla birlikte merak edilenler haberimizde yerini aldı.

Aynur Aydın'a Ahlaksız Dedi!

Bir takipçisi, Aynur Aydın'ın ahlaksızlar kervanına katıldığı yönünde yazı paylaştı. Bu gelişme sonrasında ünlü isim vakit kaybetmedi. Twitter'daki yazıya RT yaptı ve yanıt olarak "Katıldığım en güzel kervan gurur duyarım" yazdı. Bu gelişme sonrasında pek çok kişi Aynur Aydın'ın yazısını beğendi. Sosyal medya bir anda ünlü ismi konuşur hale geldi. Çeşitli detaylar ve dahasını sizlerle paylaşmış olduk.

Son Zamalarda Çok Konuşuluyor!

Aynur Aydın, hem şarkıları hem de klipleri ile son zamanların en konuşulan isimleri arasında yerini aldı. Özellikle de sütyensiz elbiseler giyen şarkıcılara yönelik eleştirilere de sert çıkmıştı. Ülkede çeşitli sorunlar varken sanatçılara baskı uygulanmasını doğru bulmadığını ifade etmişti.