Ata Demirer'in Başına Sonunda Buda Geldi! Cüzdanını Kaybetti Bulanlar Evine Kadar Getirdi!

Ata Demirer, cüzdanını kaybetti ve büyük şok yaşadı. Cüzdanının Urla'da düştüğü belirtildi. Kendisine cüzdanını getiren vatandaşlar ise sevindirdi. Ünlü komedyen, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile teşekkürlerini iletti. İşte son gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Ata Demirer'in Başına Sonunda Buda Geldi! Cüzdanını Kaybetti Bulanlar Evine Kadar Getirdi!

7 Eylül 2022 Çarşamba 09:04

Ata Demirer, cüzdanını kaybetmesiyle birlikte çeşitli gelişmeler gözler önüne serildi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla büyük ses getiren ünlü isim, detaylarla farkını ortaya koydu. Öte yandan ünlü komedyenin başına gelen bu olay sonrasında bizleri neler bekliyor belli oldu.

Urla'da Cüzdanını Düşürdü

Urla'da cüzdanını düşüren Ata Demirer'in imdadına iki iyi vatandaş koştu. Evine kadar cüzdanı getirdiler ve bu haber karşısında ünlü komedyen teşekkür paylaşımında bulundu. Yaptığı açıklamada "Urla'da cüzdanımı düşürmüşüm ,kapım çaldı iki iyi insan getirdi. Güzel İzmir başkadır"  ifadesine yer verdi.

Takipçileri de Şaşırdı

Öte yandan Ata Demirer'in takipçileri bu habere çok şaşırdı. Çünkü kendisiyle ilgili bu tarz bir gelişme yaşanacağı tahmin edilmiyordu. Ünlü ismin cüzdanına ulaşılması ve evine kadar getirilmesi nezaket örneği olarak gösterildi. Güncel detayları sizlerle paylaşacağız. Dolayısıyla Ata Demirer hakkında merak edilenler tek tek yanıt buluyor.