Ata Demirer Şaka İle Karışık Acun Ilıcalı'yı Yerden Yere Vurdu! Acun Ilıcalı Şuan İçin Sessiz Kaldı!

Ata Demirer, yaptığı açıklama ile Acun Ilıcalı'dan söz etti. Göndermede bulunduğu anlaşıldı. 41. İstanbul Film Festivali'nde düzenlenen partide pek çok ünlü isim Zeki Müren'in şarkılarını seslendirdi. O anlarda ne gibi gelişmeler yaşandı sizlerle paylaşacağız.

Ata Demirer Şaka İle Karışık Acun Ilıcalı'yı Yerden Yere Vurdu! Acun Ilıcalı Şuan İçin Sessiz Kaldı!

14 Nisan 2022 Perşembe 16:29

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 41. İstanbul Film Festivali'nde düzenlenen partiye çok sayıda ünlü katıldı. Sahne alan ünlüler, Zeki Müre'nin şarkılarını seslendirdi. Ata Demirer, Nükhet Duru, Gonca Vuslateri, Fatih Ürek, Umut Kurt, Serkan Keskin, Demek Evgar, Aslı İnandık, Selen Uçer, Nuri Harun Ateş'in sahne aldığı biliniyor. Daha pek çok ünlü isim o gece sahnede bulundu.

Şarkılarla Büyülediler

Pek çok ünlü isim, söyledikleri şarkılarla dikkatleri üzerine çekti. Sanat dünyasının sevilen ismine ait parçaları seslendirdiler. Ata Demirer de ''Beklenen Şarkı'' ve ''Hayriye'' parçaları ile dikkatleri üzerine çekti. Acun Ilıcalı'ya yaptığı gönderme ise çok güldürdü. Acun'un bu göndermeye karşılık verip vermeyeceği ise merak edildi.

Acun'a Gönderme Yaptı!

Ata Demirer, yaptığı açıklama ile Acun Ilıcalı'yı da kırdı geçirdi. Esprili dili ile dikkat çeken ünlü isim, ''Böyle bir gecede olmaktan çok heyecanlıyım. Çünkü ilk ‘O Ses Türkiye’ denememdi. Böylesine büyük rakipler karşısında umarım Acun (Ilıcalı) beyin dikkatini çekmişimdir'' ifadelerini kullandı.