Ata Demirer Hasta mı? Ata Demirer'i Görenler Gözlerine İnanamadı!

Ünlü komedya Ata Demirer, uzun süreden beri gözükmüyordu. Yaptığı komedi stand up gösterileriyle akılda kalan oyuncunun yeni filmi de merak edilen arasında yer alıyordu. Ancak yeni halini görenler gözlerine inanamadı. Ata Demirer kilo vermesiyle birlikte bambaşka biri oldu. Ata Demirer kaç kilo verdi? Haberimizde Ata Demirer ilgili detaylar paylaşıldı.

Ata Demirer Hasta mı? Ata Demirer'i Görenler Gözlerine İnanamadı!

17 Şubat 2022 Perşembe 22:34

Ata Demirer, son zamanlarda yeni film projesi üzerine uğraşma sağlıyor. Yeni filminin adı Bursa Bülbülü olarak çıkış yapacak. Sosyal medya üzerinde paylaşım sağlayarak hayranlarının şaşırmasına neden oldu. Yer aldığı fotoğrafta kilolarından zayıflaması direk dikkatleri üzerine çekti.

Ata Demirer Büyük Kilo Düşüşü

Ata Demirer, uzun süreden beri diyet sürecine girdiği biliniyordu. Kilosu 140 olan ünlü oyuncunun yeni değişiminde 90 kiloya düştüğü gözüktü. Sağlıklı beslenme sistemine geçerek hayatında büyük değişim yaşadı. Beslenmede seçimleri olarak kilo aldırıcı yiyecekler yerine daha düzenli hayatı geçmesiyle değişim sürecini de başlattı. Ünlü oyuncu spor olarak yüzmeyi de seçerek adeta ağızları açık bıraktı. Değişim sürecinde ise hayranları tarafından da destek ve tebrik mesajları yer alıyor.

Ata Demirer Instagram Hesabı

 Ata Demirer Instagram sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Kullanıcı adı olarak atademirerofficial olarak yer alıyor. Instagram takipçi sayısı olarak da 1.9 milyon takipçi olarak yer alıyor. Eğlenceli anlarını da paylaşan oyuncunun çeşitli paylaşımları da yer alıyor.