Aslı Bekiroğlu Barış Akarsu Filminin Kadrosundan Ayrıldı!

Aslı Bekiroğlu'nun Barış Akarsu filminin oyuncu kadrosundan ayrılması şok etkisi yarattı. Ünlü isim, geçtiğimiz günlerde tepki çeken açıklamalara yol açmıştı. Daha sonra film projesinden ayrıldığını duyurdu. Peki ya perde arkasında neler yaşandı? Aslı Bekiroğlu neden tepki çekmişti?

Aslı Bekiroğlu Barış Akarsu Filminin Kadrosundan Ayrıldı!

2 Haziran 2022 Perşembe 17:23

Aslı Bekiroğlu, son zamanlarda dikkatleri üzerine çekiyor. Başarılı oyuncunun Barış Akarsu filminde oynamayacağının açıklanmasıyla birlikte herkesi şoka uğrattığı belirtildi. Filmde Barış Akarsu'nun sevgilisine hayat verecekti. Dolayısıyla ünlü ismin hayatının anlatılacağı filmde oynayacak olması kendisinin kariyeri açısından da önemliydi. Ancak muhabirlerin sorusunu yanıtlarken kendisini yanlış ifade etti. Bazı sözleri büyük dikkat çekti.

Sözleri Tepki Çekti!

Aslı Bekiroğlu'nun sözleri büyük tepki çekti. Ünlü isim öyle şeyler söyledi ki görenler şaşırdı. Barış Akarsu'nun ölümü hakkında sorulan bir soruya ise " ne diyeyim canım başı sağ olsun" şeklinde yanıt verdi. Daha sonra sosyal medyada büyük tepki gördü. Hem sanatçının sevenleri hem de sevgilisinin tanıdıkları tarafından eleştirilere maruz kaldı.

Projeden Çekildi!

Barış Akarsu'nun hayatının anlatıldığı filmden çekilen Aslı Bekiroğlu, bunu da sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Ünlü isim, açıklamasında  "Önceki akşam katıldığım stil ödülleri davetinde, kıyafet ve stil üzerine konuşurken yakında çekimleri başlayacak olan Barış Akarsu'nun hayatını anlatan sinema filmi hakkında peş peşe sorular geldi. Proje hakkında konuşma iznim olmadığı için spoiler verme korkusuyla o an filmle ilgili soruları gülümseyerek geçiştirmeye çalışırken ortaya çıkan acemi çabam, sanatçının ve kız arkadaşının sevenleri tarafında yanlış anlaşıldı ve üzüntüyle karşılandı. İsteyeceğim en son şey böyle algılanmaktı. Çocukluğundan beri hikayesine ve anısına büyük saygı duyduğum, bu nedenle filminde yer almayı çok istediğim sanatçının yakınları ve sevenlerinden tüm samimiyetimle özür diliyorum. Filmin zarar görmemesi ve sanatçının sevenlerinin daha fazla üzülmemesi için projeden çekiliyorum" sözlerine yer verdi.