Aşk-ı Memnu Dizisini Özleyenlere Sevindiren Açıklama Geldi! Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat Aynı Dizide Tekrar Bir Arada!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat yıllar sonra bir araya geliyor. Aynı filmde oynamanın heyecanını yaşayacaklar. Aşk-ı Memnu'dan sonra ikiliyi bir arada görememiştik. Dolayısıyla bu proje büyük öneme sahip. Çekimlerin nerede yapılacağı da belli oldu. Filmin adı ve konusu nedir?

Aşk-ı Memnu Dizisini Özleyenlere Sevindiren Açıklama Geldi! Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat Aynı Dizide Tekrar Bir Arada!

5 Mart 2022 Cumartesi 18:58

Zamanında oynadıkları Aşk-ı Memnu dizisi ile büyük üne kavuşan ikili, şimdilerde yeni bir proje ile tekrardan bir araya gelmeye hazırlanıyor. Son zamanlarda ikili hakkında çok fazla iddiada bulunulmuştu. Özellikle de Kanal D Aşk-ı Memnu dizisinden sonra pek çok defa bir araya gelecekleri iddia edildi. Ancak herhangi bir dizi veya filmde oynamadılar. İkisi de farklı projelerde yer almayı tercih etti. Şimdi ise yıllar sonra tekrardan beraber oynayacaklar. Filmin ismi ve yayınlanacağı platform merak edildi.

Film Çekimleri New York'ta Olacak!

Öte yandan OGM Pictures tarafından çekilecek filmin konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Film çekimleri New York'ta gerçekleşecek. Dolayısıyla kaliteli manzaralar görmeye hazırlanın. İki başarılı oyuncu da başrolde birbirlerinin partneri olabilir. Dolayısıyla filmin konusu ve ismi bu noktada büyük önem taşıyor. Henüz açıklama yapılmadı fakat yakında kamuoyuna bilgi verilmesi muhtemel gözüküyor.

Netflix'te Yayınlanacak

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in başrolde oynayacağı film Netflix'te ekrana gelecek. Filmle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktığında sizlerle paylaşacağız. Şimdilik bilinen şeyler oldukça kısıtlı gözüküyor.