Arto'dan Alişan'a Ağıza Alınmayacak Sözler! Mezar Kavgasında Son Durum Nedir?

Arto ve Alişan arasındaki polemik gittikçe artıyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar başta olmak üzere bilinmeyenlere yer verildi. Öte yandan gelinen noktada ikilinin mezar polemiği yaşaması şok etkisi yaratıyor.

Arto'dan Alişan'a Ağıza Alınmayacak Sözler! Mezar Kavgasında Son Durum Nedir?

10 Ekim 2022 Pazartesi 10:20

Alişan'ın Hilmi Topaloğlu'nun mezarını yaptırmış olmasına ilişkin çeşitli detaylara yer verildi. Güncel detaylar ışığında çeşitli ifadeler ortaya çıkıyor. Öyle ki Arto ve Alişan ile ilgili bazı  gelişmeler yaşandı. Seren Serengil'in mezarlığı Alişan'ın yaptırdığını söylemesi üzerine Arto sert çıktı. Yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı.

Seren Serengil Açıkladı Ama...

Seren Serengil, mezarlıkla ilgili "Mezarın bundan önceki hali de var. Beni de aradılar, Mahsun'un yardımcı yönetmeniymiş oğlu. Alişan 3. yılında yaptırmış mezarlığı bunu oğlu Gürkan söyledi. Sonra çöktüğünü ifade etti" açıklamasına yer vermişti. Bunu duyan Arto ise bir anda sinirlendi ve sert çıkıştı. Alişan'ın şov yaptığını söyleyen ünlü isim, başka ne gibi ifadeler kullandı?

Arto'dan Mezar Çıkışı!

Arto ise yaptığı açıklamada  "Alişan neyi yaptırmış? Oğlu Okan hodri meydan diyor. 'Hangi hakla Alişan mezarı yaptıracak? Bizi doğru düzgün aramış mı?' diyor. Yalan söylüyor mezarı da çocuklar yaptırmış. Burası özel arası bekçi filan yok bekçi bir şey diyemez sana Seren! Adam öldüğünde, cenaze günü ilk Alişan avukat avukat gezip kontratı nasıl alırım demiş. Alişan kendine rol biçmiş şimdi de..." ifadesine yer vererek dikkatleri üzerine çekti.