Arka Sokaklar Metin'in Sevgilisini Görenler Şok Oldu! Furkan Göksel Kiminle Birlikte?

Arka Sokaklar'ın başarılı oyuncusu sevgilisiyle görüntülendi. Ünlü isim, sevgilisiyle yaptığı paylaşım sonrası bir anda gündem oldu. Peki ya Furkan Göksel kiminle birliktelik yaşıyor? İşte Arka Sokaklar'ın Metin'inden yeni tatil konulu fotoğraflar...

Arka Sokaklar Metin'in Sevgilisini Görenler Şok Oldu! Furkan Göksel Kiminle Birlikte?

23 Temmuz 2022 Cumartesi 11:17

Arka Sokaklar'da Metin karakterini canlandırarak tanınan Furkan Göksel, yaptığı paylaşım ile herkesi şaşırttı. Sevgilisi ile tatile çıkan ünlü isim, dikkatleri üzerine çekti. Üstelik yeni sevgilisini görenler çok güzel yorumlar attı. Yorumlar arasında "yenge çok güzelmiş abi" , "yengemiz de yakıyor" ve "abi güzel kızı kapmışsın" gibisinden yazılar yer almaktaydı. Genç hayran kitlesine sahip olan oyuncu, sosyal medya paylaşımları dikkatleri üzerine çekiyor.

Sevgilisini Çok Beğendiler!

Takipçileri, Furkan Göksel'i sevgili konusunda tebrik etti. Güzel bir kızla birlikte olduğunu vurguladılar ve ilişkilerinin devamını temenni ettiler. Birlikte tatil fotoğrafı paylaşan ikilinin arası oldukça iyi gözüküyor. Magazin dünyasında çok gözükmeyen Furkan Göksel, son zamanlarda adından söz ettiriyor.

Diziye Devam Edecek mi?

Öte yandan Furkan Göksel'in Arka Sokaklar'da devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Güncel detayları sizlerle paylaşacağız. Öte yandan dizi ile ilgili merak edilenle de yanıt bulacak. Oyuncu, Kanal D'de yayınlanan dizide Hüsnü Çoban'ın oğlu Metin olarak biliniyor.