Arka Sokaklar Dizisinde Kardeş Olarak Rol Aldılar Şimdi İse Sevgili Oldular!

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar, yıllardır seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Konusu ve dizi kadrosuyla uzun süredir gündemde olan diziye başlarken çocuk olan Yüsra Geyik ve Onur Bay, dizide büyüyen oyuncular arasında yer aldı. Uzun yıllar boyunca Arka Sokaklar dizisinde yer alan ikili, farklı projelerde yer alabilmek için diziden ayrıldılar.

Arka Sokaklar Dizisinde Kardeş Olarak Rol Aldılar Şimdi İse Sevgili Oldular!

18 Ocak 2022 Salı 21:33

Ekranların sevilen dizilerinden olan Camdaki Kız’da rol alan Yüsra Geyik, rol aldığı projenin yanı sıra daha başarılı işlere imza atabileceğini de kanıtlamış oldu. Oyunculuğuyla göz dolduran Onur Bay ise Son Yaz isimli dizide rol aldı. Dizi setinde beraber büyüyen ikilinin sosyal medya paylaşımları, aralarında bir aşk olduğu dedikodularını ortaya çıkardı.

Samimi Pozlarına Bir Yenisini Daha Eklediler!

31 yaşında olan Yüsra Geyik ve 26 yaşındaki Onur Bay’ın hayatlarında kimsenin olmadığını bilen takipçileri, sosyal medyadaki paylaşımlardan sonra ‘’Bir aşk mı doğuyor?’’ yorumlarında bulundular. Dizi bittiği halde her fırsatta bir araya gelen ikili, şimdilik aşk iddialarına herhangi bir cevap vermedi.

Aşk İddiaları Takipçilerini Heyecanlandırdı!

Yüsra Geyik ve Onur Bay’ın aşk yaşayabileceği iddiaları, şimdiden takipçilerini heyecanlandırmış durumda. Bazı takipçileri, çocukluktan beri bağlarını koparmayan ikilinin arkadaş olduklarını söyledi. Ortaya atılan aşk iddiaları hakkında ünlü isimlerden herhangi bir açıklama gelmezken oyuncuların arasındaki ilişki hala merak ediliyor.