Arda Türkmen'den Sevindiren Haber Geldi! Ünlü Şef Herkesi Şaşırttı!

Arda Türkmen'in verdiği haber herkesi sevindirdi. Arda Şef, sosyal medya açıklamasında takipçilerini heyecanlandıran ifadelere yer verdi. Geçtiğimiz yıl Melodi Erbirliler ile hayatını birleştirmişti. Şimdi ise dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İşte ünlü isimle ilgili merak edilenler...

Arda Türkmen'den Sevindiren Haber Geldi! Ünlü Şef Herkesi Şaşırttı!

19 Temmuz 2022 Salı 17:39

Arda Türkmen, geçtiğimiz yıl Melodi Elbirliler ile evlenmişti. İkilinin hayatını birleştirmesinden sonra coşkulu bir düğün yapılmıştı. Şimdi ise ünlü şefin sosyal medya duyurusu herkesi şaşırttı. Yaptığı paylaşımda öyle şeyler söyledi ki takipçileri çok sevindi. İşte bir anda gündeme oturan ünlü ismin söyledikleri ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Arda Türkmen'den Müjdeli Haber!

Arda Türkmen, yaptığı paylaşımda  “Bizden size güzel bir haber; pek yakında 3 kişiyiz" notunu iletti. Melodi Elbirliler ile ailesinin üç kişi olacağını ifade etmesi sevindirdi. Öte yandan bebeklerinin kaç aylık olduğu merak ediliyor.

Cinsiyetini Açıklamadı!

Arda Türkmen, bebeklerinin cinsiyetini henüz açıklamadı. Hamilelik haberinin kendilerine henüz yeni ulaştığı tahmin edilmekte. Dolayısıyla yakın zamanda güncel gelişmelerin paylaşılacağını iletelim. Son günlerde ünlü şeften gelen güzel haberlerin sayısı iyice arttı. Aynı zamanda sunuculuk yapan Arda Şef, medyanın yakından tanıdığı bir isim.