Arda Kural Tüm Gerçekleri Tek Tek Açıkladı! Emret Komutanım Ekibi ve Oyuncuları Şokta!

Arda Kural, geçmişte yaşadığı kötü hatıralardan sıyrılarak oyunculuk kariyerine kaldığı yerden devam ediyor. Hakkındaki soruları yanıtlayan başarılı oyuncu, ailesinin boşanmasının kendisindeki etkisinden bahsetti. Üstelik oyuncu dostlarıyla neden konuşmadığını da anlattı.

Arda Kural Tüm Gerçekleri Tek Tek Açıkladı! Emret Komutanım Ekibi ve Oyuncuları Şokta!

5 Mart 2022 Cumartesi 21:43

Çocukluğuna etki eden olayları tek tek sıralayan Arda Kural, geçmişte yaşadığı olaylara nazaran çok daha iyi bir konuma yükseldi. Şimdi ise kariyerine kaldığı yerden devam ediyor. Başarılı oyuncu, katıldığı bir programda hakkında sorulan sorulara yanıt verdi.

Ailesi Neden Boşandı?

Ailesinin boşanma nedeni olarak annesinin başka bir adamı babasından üstün görmesi nedeniyle gerçekleştiğini belirtti. Dolayısıyla bu ayrılıkla birlikte babasının evi terk etmek zorunda kaldığının altını çizdi. Çocukluğunda kötü zamanların olduğunu vurgulayan Arda Kural, çeşitli soruları yanıtladı ve oyuncu arkadaşlarıyla ilgili merak edilenleri de açıkladı.

Emret Komutanım Dizisiyle Gündem Oldu

Emret Komutanım dizisindeki karakteri ile dikkatleri üzerine çektiği  bilinmekte. Bu diziden tanıştığı oyuncu arkadaşlarıyla neden görüşmediği sorusuna da yanıt verdi. Başarılı oyuncu aynı zamanda gelecekteki ve mevcuttaki projelerinden bahsetti. Artık kendisini ekranlarda göreceğimiz için çok mutluyuz. Arda Kural'ın elinden gelenin en iyisini yaparak başarılı bir performans sergileyeceği düşünülüyor.