Aras Bulut İynemli'nin Sevgilisinden Acı Haber Geldi! Hayranları Yasa Boğuldu...

Bige Önal'dan gelen ameliyat sözleri hayranlarını harekete geçirdi. Ünlü oyuncu bıçak altına mı yatacak? Oldukça tedirgin gözüken ve korktuğunu ifade eden Bige Önal, hakkındaki iddialara açıklık getirdi. Aras Bulut İynemli'nin aşkı, konuyla ilgili neler söyledi? İşte Bige Önal ve ameliyat gelişmesi...

Aras Bulut İynemli'nin Sevgilisinden Acı Haber Geldi! Hayranları Yasa Boğuldu...

18 Şubat 2022 Cuma 17:18

Ünlü oyuncu Bige Önal, Aras Bulut İynemli ile olan aşkıyla gündeme gelmekte. Çoğu zaman ikiliyi birlikte görüyoruz. Ancak bu sefer konu bambaşkaydı. Ünlü oyuncunun ameliyatla ilgili itirafı dikkat çekti. Peki Bige Önal ameliyat mı olacak? Merak edilen bu gelişmeye ilişkin cevaplanmayanları cevaplayacağız. Ünlü oyuncunun hayranları bir anda panik içerisinde güncel gelişmeleri takip etmeye başladı.

Bige Önal Ameliyat mı Olacak?

Bige Önal, veterinerin önünde muhabirlerin sorularını yanıtladı. Basın mensuplarına ise köpeğinin yakın zaman sonra ameliyat olacağını söyledi. Tahlil sonuçlarının beklendiğini ve sonuçları öğrendikten sonra köpeğinin ameliyata gireceğini ifade etti.

Oldukça Tedirgindi

Köpeğinin sağlığından endişe eden Bige Önal, yaşananlardan ötürü tedirgin gözüküyordu. Kendisi de bu panik halinin farkındaydı. Köpeği hakkında endişelenmekten geri durmayan ünlü isim, ameliyat sonucunu da sosyal medya hesabından paylaşması bekleniyor. Çünkü hayranları son dakika gelişmelerini yakından takip etmek isteyecek.