All Star Survivor 2022 Yarışmacısı Ardahan Uzkanbaş Aslında Kim Biliyor Muydunuz? Ardahan Uzkanbaş Hayatı Hakkında İşte Tüm Detaylar..

Survivor yarışmacılarından Ardahan Uzkunbaş kimdir? Gönüller takımında yer alan oyuncu performansıyla birlikte ön planda yer alıyor. Ada hayatı kısa sürse de karakteri ve yapısıyla birlikte iz bırakarak All Star kadrosuna gelmeyi de başardı. Yarışmacının hayatı ilgili bilgiler konumuzda paylaşımı sağlanmıştır.

All Star Survivor 2022 Yarışmacısı Ardahan Uzkanbaş Aslında Kim Biliyor Muydunuz? Ardahan Uzkanbaş Hayatı Hakkında İşte Tüm Detaylar..

20 Ocak 2022 Perşembe 18:08

Sadık Ardahan Uzkanbaş Survivor All Star Gönüllüler takımında yer almaktadır. İlk olarak Survivor 2020 yarışmasında gözükmüştür. Yarışmacı 1987 yılında Adana doğmuştur. Kariyerinde sekiz yıl boyunca Adanaspor’un altyapısında forma giymesiyle birlikte ciddi bir sakatlık geçirmiştir.

Futbolu bıraktıktan sonra askere gitmiştir. Geldiği dönem sonrasında yurtdışına giderek burada hayatını değiştirecek kararları da atmıştır. Hayat hedefi olarak yeni yerleri keşfetmek ve dünyayı gezmek olarak büyük keyif alan birisi olarak yer alıyor. Tarzıyla kendini oldukça konuşturan kişiliği de bulunuyor.

Ardahan Uzkanbaş lakabı Babuş olarak isimlendirilmiştir. Survivor yarışmasıyla birlikte hayatında değişiklik bu zamanda yer almıştır. Yeni tarzlar keşfetmeyi seven yarışmacı bu dönem içerisinde oldukça yarışmayı gayret etse de erken aşamada elenmişti. Yarışmada iz bıraktığından dolayı Survivor All Star birlikte tekrardan mücadeleye katıldı. Ardahana Uzkanbaş boy veri yer almasa da kilosu 72 olarak belirtilmiştir.

Survivor Ardahan Uzkanbaş Sevgilisi Var mı?

Survivor Ardahaan Uzkanbaş Bu Tarz Benim programında yer almış olan Tuğçe Ergiş ile sevgilidir. Sosyal medya üzerinden de çift anılarını biriktiriyor.