Alişan'ın Eski Nişanlısı Yeniden Ortaya Çıktı! Buse Varol Çılgına Döndü

Alişan ve eski nişanlısı tekrardan gündeme geldi. Esra Erol'un kardeşi ile evlenme aşamasına geldiği biliniyordu. Neden ayrıldıkları merak edilirken bir yandan da Eda Erol'un yeni hali çok merak edildi. Çeşitli operasyonlar geçirdiği belirtilen ünlü isim, adeta yeniden doğdu. Çünkü görünümünde büyük değişiklikler vardı.

Alişan'ın Eski Nişanlısı Yeniden Ortaya Çıktı! Buse Varol Çılgına Döndü

10 Mart 2022 Perşembe 00:03

Alişan'ın eski nişanlısı Eda Erol, şu sıralar güzelliği ile gündeme geliyor. İlerleyen yaşına rağmen kendisine bakması ve güzelliğinden ödün vermemesi dikkat çekti. Alişan ile nişanlı olduğu zamanlarda da adından söz ettiriyordu. Esra Erol'un kardeşi olmasıyla birlikte ününe ün katan Eda Erol, dönemin ünlü çiftleri arasında Alişan'la birlikte yerini almıştı. Daha sonra ikili evlilik aşamasındayken sürpriz şekilde ayrıldı. Ayrılık nedeni ise uzun zaman sonra ortaya çıktı.

Estetik Yaptırdığı Ortaya Çıktı!

Eda Erol'un yıllar içindeki değişimine bakıldığında ise estetik yaptırdığı belli oluyor. Bu nedenle ünlü ismin takipçileri kendisini bu konuda uyarıyor. Daha fazla estetik yaptırmamasını söylüyorlar. Fakat kendisi halinden memnun.

35 Yaşına Bastı

35 yaşında olan Eda Erol, kendisinin her şeye yeni başladığını söylemesi dikkat çekti. Önünde uzun bir zaman olduğunu ve sağlık konusunda çeşitli çalışmalarının olduğunu vurguladığı görüldü. Yaptığı açıklamada ise 35 yaşın yolun yarısı değil aksine başlangıcı olduğunu ifade etti. İddialara göre Alişan ile kıskançlık krizi üzerine ayrılmıştı. Büyük tepki çeken ayrılıktan sonra ikilinin bir araya geldiği görülmedi.