Alişan'ın Eşi Buse Varol Ortalıkta Yok! Açıklamalar Peş Peşe Geldi!

Alişan ve Buse Varol arasındaki gelişmeler şaşırttı. Selçuk Tektaş'ın anma törenine katılanlar arasında Buse Varol neden yoktu? Ünlü ismin nerede olduğu merak edildi. Çiftin arası tekrardan mı bozuldu? İşte güncel gelişmeler ve dahası haberimizde yerini alacak...

Alişan'ın Eşi Buse Varol Ortalıkta Yok! Açıklamalar Peş Peşe Geldi!

22 Temmuz 2022 Cuma 20:13

Alişan ve Buse Varol'un arasında yeni bir problem mi ortaya çıktı? Pek çok kişi güncel gelişmeleri yakından takip ediyor. Öyle ki Alişan'ın kardeşinin anma töreninde çok ilginç anlar meydana geldi. Selçuk Tektaş anılırken yaşanan bir gelişme gözler önüne serildi. Alişan ve Buse Varol tekrardan tartıştı mı? Buse Varol'un ortalıkta gözükmemesi herkesin dikkatini çekmişe benziyor. Sonrasında sosyal medyadan fotoğraf paylaşan Buse Varol, tüm soruları yanıtlamış oldu.

Buse Varol'dan Önemli Paylaşım!

Buse Varol'un fotoğraflarda gözükmemesi nedeniyle Alişan'ın kardeşinin töreninde olmadığı iddia edildi. Dolayısıyla güncel detayları incelediğimizde herkes şok oldu. Şimdi ise Buse Varol'un sosyal medya paylaşımı gündem haline geldi. Selçuk Tektaş'ın mezarını paylaşarak başsağlığı mesajını yeniledi. Dolayısıyla törende gözükmese dahi Alişan'ın kardeşi için paylaşımda bulundu.

Alişan ile Buse Varol Küs mü?

Alişan ile Buse Varol'un arası küs mü merak ediliyor. Sosyal medya kullanıcıları, net bir açıklama  beklese de o açıklamanın bir süredir gelmediği de bilinmekte. Yakın zamanda daha detaylı gelişmeler yaşanacaktır diye tahmin ediyoruz.