Alişan'ın Eşi Buse Varol Kendini Kaybetti! Buse Varol Hem Alişan'ı Hemde Ailesini Sildi

Alişan ve Buse Varol ne zaman boşanacak diye sorulurken ünlü isimden şaşırtan çıkış geldi. Buse Varol, paylaştığı fotoğraf ile herkesi şaşırttı. Peki bu sefer neler oluyor? Buse Varol'un son halini görenler anlam veremedi. Takipçileri bile Alişan'ı unutmak için mi bu tarz fotoğraflar paylaştığını düşünmeye başladı.

Alişan'ın Eşi Buse Varol Kendini Kaybetti! Buse Varol Hem Alişan'ı Hemde Ailesini Sildi

22 Şubat 2022 Salı 23:46

Buse Varol, magazin gündeminden bir türlü düşmemekte. Adı hem diziyle hem de eşiyle birlikte anılmakta. Dizi için çalışmalarını sürdürürken bir yandan da görünümü ile gündeme geldi. Peki ünlü oyuncu hakkında neler biliyoruz? Şaşırtıcı gerçekler tek tek ortaya çıktı. Son zamanlara damgasını vuran Buse Varol, bu sefer Alişan ile adından söz ettirmedi. İkilinin boşanacağı iddia ediliyordu. Bir süredir konuşmadıkları ve aralarının bozuk olduğu tahmin ediliyor. Boşanma için ilk kimin harekete geçeceği ise çok sık sorulmakta.

Buse Varol Saçını Uzattı!

Geçtiğimiz aylarda kısa saçından kurtulmak için kaynak yaptırdığını öğrendiğimiz Buse Varol, şimdi ise farklı bir gelişme ile gündeme geldi. Buse Varol, saçlarını siyaha boyayarak adeta beline kadar uzattı. Saçlarını boyarken paylaştığı fotoğraf ise dikkat çekti.

Alişan'ı Unutmak İçin mi Yapıyor?

Sürekli olarak görünümünde değişiklik yaptığı belirtilen ünlü ismin, Alişan ile yaşadığı tartışmayı unutmak ve kendisini hatırlamamak için bu tarz şeyler yaptırdığı iddia ediliyor. Dolayısıyla Bircan Bali'nin sözlerinden sonra bu iddiaların gerçekliği de tartışılmaya başlandı.