Alişan'ın Eşi Buse Varol 40 Kiloya Düştü! Buse Varol Zayıfladıkça Zayıfladı..

Buse Varol, güzelliğiyle gündem oluyor. İyice kilo veren ve zayıflayan Buse Varol, herkesi şaşırttı. Ünlü isim, bu kadar çekici olmayı Alişan'ın annesine mi borçlu? Kayınvalidesiyle tartışınca iyice forma girdi. İşte Buse Varol'un birbirinden güzel ve estetik paylaşımları...

Alişan'ın Eşi Buse Varol 40 Kiloya Düştü! Buse Varol Zayıfladıkça Zayıfladı..

1 Haziran 2022 Çarşamba 23:41

Alişan'ın eşi Buse Varol, güzelliği ile dikkat çekiyor. Özellikle de son zamanlarda verdiği kilolar ile iyice fit hale geldi. Giydiği kıyafetler kendisine çok yakışmakta. Kimi zaman cesur pozlar da veren ünlü isim, sosyal medyanın konuşulanları arasına girdi. Peki ya neden bir anda bu kadar zayıfladı?

Aile Tartışmaları Zayıflattı mı?

Kayınvalidesi ile yaşadığı sorunların kendisini zayıflatıp zayıflatmadığı merak edildi. Gündemde bomba etkisi yaratan bu durumla birlikte merak edilenler de yanıt buldu. Son zamanlarda adından fazlasıyla söz ettiren Buse Varol, dikkatleri üzerine çekiyor. Güzel ismin yakında dizi projesinde rol alacağı da belirtilmekte.

İnce Belli Oldu!

Öte yandan Buse Varol'un verdiği kilolarla birlikte ince belli olması şaşırttı. Güzelliği ile harikalar yarattığı görülüyor. Son zamanlarda çekici elbiseler giydiği de görülmekte. Kendisinin 2 çocuk annesi olmasına rağmen formunu koruması gözlerden kaçmadı.