Alişan'ın Annesi Buse Varol'u Evden Kovdu! Alişan Tarafını Sonunda Seçti

Alişan ve Buse Varol'u ayrılık aşamasına getiren gelişmede perde aralandı. Kayınvalide ile problemler yaşayan Buse Varol resti çekti. Peki Alişan aile içi problemlere karşı nasıl bir açıklamada bulundu? İkili yeniden ayrılmayı mı düşünüyor? İşte boşanma ile ilgili iddialar ve daha fazlası...

Alişan'ın Annesi Buse Varol'u Evden Kovdu! Alişan Tarafını Sonunda Seçti

6 Nisan 2022 Çarşamba 02:44

Alişan ve Buse Varol arasındaki gerilimi tırmandıran kişinin kayınvalide olduğu belirtiliyor. İddialar doğrultusunda kayınvalidenin özür beklediği ve bir şekilde kendini affettirmesi gerektiğini söylediği belirtilmekte. Hal böyle olunca Buse Varol ise Alişan'a rest çekerek ya onu ya da kendisini seçmesi gerektiği yönünde sözler sarf etti. Eğer bu sözler doğru ise yer yerinden oynayacak.

Alişan İddialara Sitem Etti!

Alişan, aile içerisinde sorunlar olduğunu kabul etti ve yaşananlardan ötürü yorumda bulunulmaması gerektiğini söyledi. Kendi özel hayatları olduğunu da ekleyerek bu konu hakkında daha fazla gündeme gelmek istemediğini belirtti. Alişan, ‘’Herkes bir şeyler yazıp çiziyor. Ne diyeyim şimdi. Aile meselesi işte boş verin. Kimse de bizim ailemiz hakkında konuşmasın, haddine değil. Annesi, babası, osu, busu diye bir şey yok. Bu konular sıktı artık, yeter.’’ ifadelerine yer verdi.

Buse Varol Ne Diyecek?

Buse Varol ve kayınvalide arasındaki problemden sonra ikilinin birbirini affetmeyeceği söyleniyor. Bir türlü yıldızları barışmadı ve bu durum karşısında nasıl bir hamle gelecek hep birlikte göreceğiz.