Alişan'dan Hayranlarını Üzen Açıklama Geldi! Sırf Masraflar İçin Çocuk İstemediği İddia Edildi!

Ünlü sanatçı Alişan, yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı. Üçüncü çocuk istediği iddia ediliyordu fakat öyle bir şey söyledi ki kimse inanmak istemedi. Buse Varol'un hamilelik haberi asılsız mı çıktı? Alişan neden yeni çocuk istemiyor? İşte güncel gelişmelerle birlikte Alişan ve Buse Varol arasındaki olay...

Alişan'dan Hayranlarını Üzen Açıklama Geldi! Sırf Masraflar İçin Çocuk İstemediği İddia Edildi!

31 Mart 2022 Perşembe 17:06

Alişan, üçüncü çocuk istemi ile gündeme geliyordu. Buse Varol'un da istediği yeni çocuk için bizzat Alişan konuştu. Daha önce gündeme hamilelik iddialarıyla gelen Buse Varol'un aslında hamile olmadığı belirtiliyor. Sosyal medyayı sallayan bu gelişme ile birlikte Alişan'ın açıklamaları gündem oldu.

Alişan Çocuk İstemiyor!

Alişan'ın daha fazla çocuk istemediği ortaya çıktı. Ekonomik olarak daralmaya gittiklerini belirten ünlü isim, çocuk sahibi olmanın dadıya maaş vermesini gerektireceğini ve bunun da şu an için mümkün olmadığını vurguladı. Dolayısıyla yaptığı açıklama ile hayranları başta olmak üzere herkesi şaşırttı. Alişan, başka herhangi bir açıklamada bulundu mu?

Dadılara 20 bin TL Maaş!

Öte yandan dadılara 20 bin TL maaş ödemesi yaptığı iddia ediliyor. Toplamda iki çocuk için aylık 40 bin TL maaş mı ödemekte? Bu iddialar gündeme bomba gibi düştü. Alişan'ın ifade ettiği üzere "Yeter iki çocuk iki dadı üç çocuk üç dadı. Yeter! Ekonomik kısıtlamalara gidiyoruz artık" sözleri, onun üçüncü çocuğa şu an için sıcak bakmadığını ortaya koyuyor.