Alişan ve Eşi Buse Varol Yine Kavga Yaptı! Buse Varol Evi Terk Ettiğini Sosyal Medyadan Duyurdu..

Alişan ve Buse Varol'un boşanabileceği belirtiliyor. İkilinin yeniden kavga ettiği ve Alişan'ın evi terk ettiği belirtildi. Artık boşanma raddesine geldikleri söyleniyor. Peki ya bu sefer neden tartıştılar? Alişan kıskançlık mı yaptı? Boşanma dilekçesi neredeyse verilmek üzere deniyor. İşte kavgalarındaki asıl neden...

Alişan ve Eşi Buse Varol Yine Kavga Yaptı! Buse Varol Evi Terk Ettiğini Sosyal Medyadan Duyurdu..

12 Mayıs 2022 Perşembe 00:01

Alişan ve Buse Varol'un yeniden tartıştığı merak ediliyor. İkili arasındaki güncel gelişmeler yeniden magazin gündemine konu oldu. Hiç beklenmiyordu ancak araları iyice bozulmuşa benziyor. Hatta Alişan'ın evi terk ettiğine dair çeşitli iddialar ortaya atıldı. Bu sefer geri dönüşün olmayacağını da söylediği belirtildi. Peki çift arasında neler oluyor?

Alişan ve Buse Varol Boşanacak mı?

İkilinin arasında çıkan krizden ötürü ilişkilerinin biteceği belirtiliyor. Gündeme bomba gibi düşen bu gelişmeden sonra Alişan ile Buse Varol dikkatleri üzerine çekecek. Dolayısıyla aralarındaki uyum da şimdiden adından söz ettirmekte. Şimdi ise çeşitli detayların paylaşılacağını belirtelim.

Mini Etek Krizi Çıktı!

İkili arasında mini etek krizinin çıktığı belirtiliyor. Dolayısıyla bu gelişme sonrasında başka neler olacağı gündemdeki yerini alacak. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken Alişan ve Buse Varol'un büyük sorunlarla yüzleşeceği belirtildi. İddialar doğrultusunda ne zaman boşanacakları ve çok daha fazlası belli olacak.