Alişan ve Buser Varol Sitemlerini Sosyal Medya Üzerinden Yayınladı!

Ayçiçek yağının aniden zamlanmasıyla birlikte stokçulara tepkiler dinmiyor. Son tepki de Alişan'ndan geldi. Ünlü sanatçı, Buse Varol yerine farklı bir olayla gündemdeki yerini korudu. Ayçiçek yağı stokçularını benzettiği karakterler ise gözden kaçmadı. İşte Banker Bilo'dan görüntüler..

Alişan ve Buser Varol Sitemlerini Sosyal Medya Üzerinden Yayınladı!

8 Mart 2022 Salı 14:30

Alişan, ayçiçek yağı stokçularına karşı verdiği tepki ile gündeme geldi. Normalde eşi Buse Varol ile tartışmaları ve ayrılık iddiaları ile adından söz ettiriyordu. Şu sıralar yıldızları barışan ikili, sürekli olarak birlikte hikaye paylaşıyor. Artık aralarındaki sorunun tamamen düzeldiği belirtilmekte. Ancak Alişan bu sefer bambaşka bir haberle adından söz ettirdi. Hikayesinde öyle bir şey paylaştı ki herkes şaşırdı.

Ayçiçek Yağı Stokçularına Tepkiliydi!

Ayçiçek yağı stoklarının biteceği iddialarından sonra fiyatlar hızlı şekilde arttı. Stokçuluk yapan bazı marketler ise kameraya yansımıştı. Haliyle bu durum büyük tepki çekti. Alişan'da üç kuruş için yapılan hareketi doğru bulmadığını ifade eden bir paylaşımda bulundu.

Yeşilçam Filminden Örnek Gösterdi!

Banker Bilo filminde stokçuluk yapmakta olan iki karakteri göstererek durumun aynen bu şekilde olduğunu ifade etti. Alişan'ın tepki dolu paylaşımı kimileri tarafından komik bulunurken kimileri ise durumun ciddiyetinin farkındaydı. Sıvıyağ fiyatları tek günde 5 litresi 184 TL olacak şekilde yükseldi. Dolayısıyla %40'dan fazla artan bu fiyatlar dikkatleri üzerine çekti.