Alişan ve Buse Varol'un Ayrılığı Tekrar Gündemde! Alişan Eşini Boşayacak mı? Buse Varol'dan Ayrılık Açıklaması Geldi

Alişan, yeni çıkan gündem maddesiyle adeta söylentileri üzerine çekti. Yaşadığı süreç içerisinde kızı Eliz’in birinci yaş gününde otelde doğum günü hazırlayan Buse Varol, Alişan’ın katılmaması büyük dikkat çekmişti. Geçtiğimiz günlerde ailesiyle buluşan Alişan, Buse Varol olmaması da ayrılık iddialarını güçlendirdi.

Alişan ve Buse Varol'un Ayrılığı Tekrar Gündemde! Alişan Eşini Boşayacak mı? Buse Varol'dan Ayrılık Açıklaması Geldi

7 Şubat 2022 Pazartesi 23:08

Alişan ve Buse Varol, ekranların iki sevilen yüzü olarak yer alıyor. Son dönemlerde çıkan haberle evli çiftin ayrılık iddiaları yer almaya başladı. Süreç içerisinde Buse Varol, kızı için doğum günü organizasyonu ayarlamıştı. Doğum günü partisinde birçok ünlüde katılmıştı. Ancak Alişan katılmaması da bir soru işareti bırakmıştı. Bu süreç içerisinde Alişan kardeşi vefatı sonrasında ikili arasında ilişkilerinin gerilediği düşünülüyor. Son olarak Alişan canlı yayına katılıp eşi hakkında sözler söylemesi de gündem olarak yer almıştı.

Buse Varol Hakkında Açıklama Geldi!

Alişan kızını alarak ailesinin yanında doğum günü partisi kutlamıştı. Bu durumla ilgili canlı yayına bağlanan Alişan şu sözleri ekledi;

''Benim için hiçbir şey önemli değil çünkü amcası Eliz'in 1. yaşını göremedi. Buse'nin düzenlediği partide kadınlar ve çocuklar vardı, erkekler yoktu'' 'Eliz'in oteldeki doğum gününü Alişan organize etti. Selçuk'un eşi Merve de gelecekti. Son anda istemediler saygı duyuyorum. Ne Merve'yi ne de kızları asla sorun konusu yapmadım. Suzan anne ile bir sorunumuz yok. Her şeyin üzerine yemin ederim. Beni kimse eve davet etmedi. Ben asla böyle bir kız değilim, hepsinin acısına saygı duyuyorum ama Eliz asla bir daha 1 yaşına giremeyecek'' dedi. Ancak sosyal medya üzerinde iddialar ilişkinin gergin olduğu hakkında yorumlar yapılıyor.