Alişan ve Buse Varol'dan Herkesi Şok Eden Mesaj! Aynı Anda Paylaştılar!

Alişan ve Buse Varol, çocuklarını uyuttuktan sonra çok ilginç bir hamlede bulundular. İkilinin aynada çekindiği fotoğrafta her şey yazılıydı. Peki sosyal medyada ne paylaştılar? Ayrılmaları beklenirken bir anda barıştıkları ortaya çıkan çiftten sürpriz gelişme...

Alişan ve Buse Varol'dan Herkesi Şok Eden Mesaj! Aynı Anda Paylaştılar!

6 Mart 2022 Pazar 23:50

Alişan ve Buse Varol, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile yeniden gündeme geldi. İkiliyi takip edenler artık aralarının düzelmesine çok sevindiğini ifade etti. Çünkü bir süredir birlikte gözükmüyorlardı. Haklarında boşanma iddiaları dahi ortaya atılmıştı. Şimdi ise gelinen noktada pek çok sorun düzeltilmişe benziyor. Peki Alişan konu ile ilgili nasıl bir açıklamada bulundu? Sosyal medyadan paylaştıkları fotoğraf her şeyi özetler nitelikteydi.

Buse Varol'dan Ayna Fotoğrafı!

Buse Varol, ayna fotoğrafı ile hem kendisini hem de eşini çekti. Daha sonra bunu Instagram hesabından hikaye olarak paylaştı. Çocukları uyuttuğunu belirten ünlü isim, dışarıya gizlice çıktıklarını ifade eden paylaşımı ile dikkat çekti. Alişan'ın ise zaman kaybetmediği görüldü.

Alişan da Paylaştı!

Alişan ise eşinin paylaşımını kendi hikaye alanına kopyaladı. Böylelikle ikilinin birlikte dışarı çıktığı doğrulandı. Üstelik aralarındaki uyum da dikkat çekti. Bir süre önce boşanacakları iddia edilirken bundan sonraki süreçte yaşayacakları çok konuşuldu. Alişan ve Buse Varol'un yakında daha samimi ve aşk dolu paylaşımlarla takipçilerinin karşısına çıkacağı düşünülüyor.