Alişan ve Buse Varol Tekrar Başa Döndü! Buse Varol Alişandan Busefer Ayrılacak Gibi..

Alişan ve Buse Varol tekrardan mı tartıştı? İkilinin arasının bozulduğu iddia ediliyor. Dolayısıyla yaşanan bu gelişme ile birlikte merak edilenler gözler önüne serilecek. Alişan bu sefer neye tepki gösterdi? Buse Varol'un mini ve dekolteli fotoğrafları gündemden düşmüyor.

Alişan ve Buse Varol Tekrar Başa Döndü! Buse Varol Alişandan Busefer Ayrılacak Gibi..

10 Nisan 2022 Pazar 01:19

Alişan ve Buse Varol'un tekrardan tartışmaya başladığı ileri sürüldü. İkili arasında yaşanan gelişmeler gündemden eksik olmadı. Peki Alişan hakkında neler biliyoruz? Kendisi neye kızdı da tekrardan tartışmaya başladılar? Buse Varol'un dekolteli ve mini fotoğraflarını görenler gözlerine inanamadı.

Buse Varol'un Paylaşımlarını Tartıştılar!

İddialara göre Buse Varol'un yapmış olduğu dekolteli ve mini fotoğraflı paylaşımlar Alişan'ı rahatsız etti. Dolayısıyla ikilinin arası yeniden açıldı. Böyle bir gelişme yaşanmış ise hayranları çok üzülecektir. Çünkü daha yeni barıştılar ve bu tartışmanın da çok bir anlamı yok. Alişan'ın bu tarz fotoğraflara tepki gösterdiği ve bir şekilde tartışma başlattığı iddia ediliyor. Ancak henüz resmiyete kavuşan bir haber olmadığını da belirtelim.

3. Çocuk Yapmayacaklar!

Öte yandan Buse Varol'un 3. defa hamile olduğu sanılırken doğru çıkmadı. Dolayısıyla 3. çocuk konusunda Alişan'ın ekonomiyi göstererek kesin konuşması dikkat çekmişti. Buse Varol ise hamile olmadığını açıklamıştı. Yaşanan bu gelişme ile birlikte herkes şaşırmıştı.