Alişan ve Buse Varol Küçük Bir Tartışma Yaşadı!

Alişan ve Buse Varol arasındaki ilişki öyle bir boyuta geldi ki artık ayrılacaklarına inanılıyor. Peki Buse Varol, herhangi bir kriz yok dese de neden Alişan'a gönderme yaptı? Hakkında öyle sözler söyledi ki duyanlar "bu kadarı da olmaz" dedi. Boşanma işlemleri ne zaman başlayacak?

Alişan ve Buse Varol Küçük Bir Tartışma Yaşadı!

16 Şubat 2022 Çarşamba 23:33

Alişan ve Buse Varol arasında bir süredir problem olduğu düşünülüyor. Hatta pek çok kişi boşanma konusunda emin adımlar atmak istediklerini belirtti. Ancak Alişan'ın annesinin istememesi nedeniyle boşanamadıklarını dile getirdiler. Üstelik Buse Varol, sosyal medyada yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Başarılı oyuncudan gelen dikkat çeken sözlerle birlikte artık ayrılık doğrulanmışa benziyor.

Alişan'a Gönderme Yaptı!

Buse Varol, çocuklarıyla çektirdiği fotoğrafını paylaştı. Burak'ın doğum gününe ilişkin önemli satırlara yer verdi. Ancak bu yazıda geçen "Kardeşin ve sen oldukça hayatta başka hiçbir şeye ihtiyacım yok." sözü ise Alişan'a yoruldu. Çünkü Alişan'dan bahsedilmedi ve çocuklarından başka hiçbir şeye ihtiyacı olmadığı vurgulandı. Dolayısıyla Buse Varol ve Alişan arasındaki gelişmeler tekrardan gözler önüne serildi.

Paylaşımı Hemen Sildi!

Buse Varol, bu hamlesinin yanı sıra sosyal medya paylaşımını da hemen sildi. İkilinin attığı bu adım büyük dikkat çekmişti. Buse Varol'dan sonra Alişan ile boşanacağına yönelik iddialara daha fazla inanılıyor. Sosyal medyadaki iddialar bir türlü sona ermiş değil.