Alişan ve Buse Varol Oğlundan Üzücü Haber Geldi! Duyan Herkes Koştu!

Alişan ve Buse Varol boşanmasına ilişkin gelişmeler merak ediliyordu ancak oğlunun kaza geçirdiği haberi iletildi. Muhabirlerin sorması üzerine kaza olayını anlatan Alişan, herkesi şaşırttı. Peki oğlu Burak'a ne oldu? Sağlık durumu merak edilen Alişan'ın çocuğu hakkında iletilenleri paylaştık...

Alişan ve Buse Varol Oğlundan Üzücü Haber Geldi! Duyan Herkes Koştu!

23 Şubat 2022 Çarşamba 15:36

Alişan ve Buse Varol arasındaki gerilim hali hazırda devam etmekte. İkilinin konuşmadığı ve aralarının bozuk olduğu belirtiliyor. Bu nedenle ne zaman ayrılacakları sorulurken çocuklarıyla ilgili bir gelişme yaşandı. Alişan, yeğenlerini okuldan almaya geldiği vakit magazin basınının sorularını yanıtladı. Ancak boşanmaya dair tek ipucu vermedi. Bu tarz soruları yanıtlamayacağını belirtti. Oğlunun geçirdiği kaza sorulunca da her şeyi anlattı.

Oğlu Kaza Geçirdi!

Burak'ın geçirdiği kazadan ötürü gözü morarmıştı. Alişan ise oğlunun gözü sorulunca yaşanılanları anlattı. Çocuğunun düştüğünü ve bu yüzden gözünde morluk oluştuğundan bahsetti. Kendisine sorulan sorulara içtenlikle yanıt verdiği bilinen Alişan, bazı soruları ise geçiştirmeyi tercih etti.

Boşanma Hakkında Sustu!

Boşanma gelişmeleriyle ilgili tek kelime etmeyen Alişan, daha önce de konuşmadığını belirterek şimdi de bir şey söylemeyeceğini iletti. Buse'nin işi olduğu için çocukları okula kendisinin ve bakıcı ile geldiğini de söyledi. Bakalım tüm bu gelişmeler arasında Buse Varol ve Alişan çifti tekrar barışacak mı?