Alişan ve Buse Varol Ayrılıyor Haberleri Yalan Çıktı! İkili Gayet Mutlu!

Alişan ve Buse Varol arasındaki ilişkinin bittiği belirtiliyor. Ancak Alişan eşini çoktan unutmuşa benziyor. Çünkü aralarında öyle gelişmeler yaşandı ki görenler hayret etti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatler farklı yöne doğru çekildi. İşte Alişan'dan şok eden üzücü paylaşım...

Alişan ve Buse Varol Ayrılıyor Haberleri Yalan Çıktı! İkili Gayet Mutlu!

21 Şubat 2022 Pazartesi 23:54

Alişan, son zamanlarda Buse Varol ile gündeme gelmekte. Ancak kendisi öyle bir paylaşımda bulundu ki eşini unuttuğunu gösterdi. Aralarındaki tartışmadan ötürü bir süredir bir araya gelmedikleri görülüyor. Ayrılacakları dahi iddia edildi. Boşanmaya dair çeşitli haberler ortaya çıktıktan sonra ne zaman açıklama yapılacak merak ediliyor. Alişan, sosyal medyada öyle bir şey paylaştı ki görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Alişan Kardeşini Paylaştı!

Selçuk Tektaş'ı geçtiğimiz sene yazın kaybeden Alişan, büyük bir acı yaşamıştı. Zaman zaman kardeşini paylaşarak onu unutmadığını ve ne kadar özlediğini belli ediyor. Son haftalarda ise bunu daha fazla yapmaya başladı.

Kar Yağarken de Paylaşmıştı

Alişan, Selçuk Tektaş'ı kar yağdığı esnada da paylaşarak dikkatleri üzerine çekti. Kardeşi için "Eskiden çok severdim. Ama şimdi sen o toprağın altında yatarken, üzerine düşen her kar tanesi beni kahrediyor. Sensiz alışmak istemiyorum ne kışa ne yaza..." notunu düştü. Kendisini takip edenler ise bu duygusal paylaşıma çok üzüldü.