Alişan Eşi Buse Varol'dan Tüm Mal Varlığını Kaçırdı! Buse Varol Beş Parasız Ayrılacak..

Buse Varol ve Alişan arasındaki ayrılık ihtimali gittikçe artıyor. Ancak boşanma aşamasına geçerler ise Buse Varol'un herhangi bir yasal mal hakkı bulunmayacak. Nedenine gelecek olursak şaşırtıcı gerçekler ortaya çıktı. Seyhan Soylu'nun açıklamaları sonrası yeni gelişmeler yaşanıyor.

Alişan Eşi Buse Varol'dan Tüm Mal Varlığını Kaçırdı! Buse Varol Beş Parasız Ayrılacak..

14 Şubat 2022 Pazartesi 23:40

Buse Varol ve Alişan'ın boşanacağı söyleniyor. Ancak bu gelişmede dikkat çeken bir detay var ise o da boşanma sırasında yaşanacaklar. Buse Varol'un herhangi bir mal talebinde bulunamayacağı belirtiliyor. Seyhan Soylu'nun açıklamalarından sonra ortaya bir gerçek çıktı. Alişan, tüm mallarını daha öncesinde annesinin üzerine yapmıştı. Dolayısıyla kendisinin üzerine bir şey bulunmuyor. Bu durum büyük dikkat çekti. Peki şimdi tam anlamıyla nasıl boşanacaklar? İddialar doğru ise ikilinin ayrılması biraz zora girebilir.

Çift Boşanacak mı?

İkilinin boşanıp boşanmayacağı merak ediliyor. Bu nedenle çeşitli araştırmalar yapılmakta. Özellikle de gördüğümüz kadarıyla aralarının bozuk olması nedeniyle ayrılma ihtimalleri bulunmakta. Fakat henüz resmi açıklama gelmedi. Ancak gelinen noktada her iki ismin ortak bir karar vereceği düşünülüyor. Son dakika açıklaması ile dikkat çeken Alişan'dan yeni bir paylaşım gelebilir.

Ayrı Yaşıyorlar

Şu an için ayrı yaşadıkları da kaydedildi. Alişan annesiyle, Buse Varol da ailesinin evinde kalıyor. Kendi evlerinde kimsenin yaşamadığı belirtildi. Bu gelişme sonrasında ikili hakkında ne gibi gelişmeler ortaya çıkacak göreceğiz.