Alişan Eşi Buse Varol'dan Ayrılıyor mu! Alişan'dan Buse Varol Açıklama Geldi!

Alişan ve Buse Varol için ayrılık yolu gözüktü. Buse Varol'un mahkemeye gitti iddia edildi. Söylemezsem Olmaz programında ortaya çıkan detay herkesi şok edecek. İkili neden kavga etti? Alişan Buse Varol için neler söyledi? İşte boşanma iddialarına karşılık programda Bircan Bali'nin şok sözleri...

Alişan Eşi Buse Varol'dan Ayrılıyor mu! Alişan'dan Buse Varol Açıklama Geldi!

8 Şubat 2022 Salı 23:37

Alişan ve Buse Varol arasındaki boşanma iddiası büyük ses getirdi. Eliz'in doğum gününe davet edilmediğini söyleyen Buse Varol, Alişan ve annesine küstü mü? İkili arasında yaşanan gerilim Söylemezsem Olmaz programına taşındı. Buse Varol, yaptığı açıklama ile kimseye dargın olmadığını belirtti ve saygı duyduğunu iletti. Ancak yaşanan bu olayın etkileri bir süre daha devam edebilir.

Buse Varol Boşanacak mı?

Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bali'nin iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Bircan Bali'ye göre Buse Varol boşanmak için ilk adımı attı. Dolayısıyla programda işlenen konu o kadar dikkat çekiciydi ki sosyal medya bu sorunun cevabını merak etti. Buse Varol gerçekten boşanmak istiyor mu?

Ayrılması Mantıksız

Öte yandan Bircan Bali'ye göre boşanmaları şu an için pek de mantıklı değil. En azından doğum günü partisi neden gösterilerek ayrılmak istenmesi ikilinin çocukları ve geçmişi için güzel bir karar değil. Dolayısıyla Alişan ve Buse Varol'un barışması bekleniyor. Bakalım ikili arasında nasıl bir gelişme yaşanacak?