Alina Boz'un Kıyafeti Olay Oldu! Alina Boz Sessiz Kalmadı!

Alina Boz'un Disney Plus lansmanındaki elbisesi çok konuşuldu. Kendisini görenler elbisesini eleştirmekten kendini alıkoyamadı. Ancak ünlü oyuncu öyle bir yanıt verdi ki görenler şok oldu kaldı. Üslubunu bozmadan yalnızca ufak bir hamle ile farkını ortaya koydu diyebiliriz.

Alina Boz'un Kıyafeti Olay Oldu! Alina Boz Sessiz Kalmadı!

17 Haziran 2022 Cuma 17:13

Alina Boz, Disney Plus özel lansmanı ile gündeme geldi. Başarılı sanatçı, giydiği kıyafet ile gündem oldu. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken ünlü isim, Aşk 101 ve Maraşlı dizisiyle gündemdeydi. Şimdi ise hem bu platformda oynayacağı için hem de tepki çeken kıyafeti ile adından söz ettiriyor. Pek çok ünlü isim birbirinden iddialı elbiselerle izleyici karşısına çıktı. Ancak görünen o ki Alina Boz bu konuda daha fazla tepki çekmişe benziyor.

Sosyal Medyada Eleştirildi!

Oyuncunun giydiği kıyafet kombini sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Bu gelişme sonrasında Payet ve etekli kombini dikkat çekti. Ancak kendisi bu halinden memnundu. Gelen eleştirilere hiç kula kasmadı.

Fotoğraf Paylaşarak Yanıt Verdi

Makyajını yapan ekiple çektirdiği fotoğrafı paylaşan Alina Boz, herkese yanıt vermiş oldu. Konuya dair hiçbir açıklama yapma gereksinimi duymadı. Kendisi, oynadığı projelerle adından söz ettirmeye devam edecek. Güzelliği ile Disney Plus lansmanında farkını fazlasıyla ortaya koymuşa benziyor.