Ali Sunal'ın Eşi Güldür Güldür Show İçin Acı Haberi Duyurdu! Güldür Güldür Show Bitti mi?

Yayınladığı günden bu yana reyting rekorları kıran Güldür Güldür Show, izleyicilerin de yoğun ilgisi ile karşılaştı. Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür Show’un herkes tarafından kahkahalar eşliğinde izleniyor. Ayrıca Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal ve Avukat eşi Nazlı Sunal’ın başına gelenler ise herkesi şaşkına çevirdi. İşte haberin tüm detayları...

Ali Sunal'ın Eşi Güldür Güldür Show İçin Acı Haberi Duyurdu! Güldür Güldür Show Bitti mi?

4 Mart 2022 Cuma 14:39

Güldür Güldür Show’un iptal nedeni ortaya çıktı. Sunal ailesini bekleyen kötü haber herkes tarafından merak söz konusu oldu. Programın sunucusu Ali Sunal ve eşi herkesi ağızları açık bıraktı. İkilinin testlerinin pozitif çıktığı ortaya çıktı.

Güldür Güldür Show Artık Yayınlanmayacak mı?

 Ali ve Nazlı Sunal’ın sağlık durumlarına ilişkin herhangi bir açıklama yapılmaz iken Güldür Güldür Show’un neden yayından kaldırıldığı da böylece ortaya çıkmış oldu. Alınan bilgiler neticesinde Ali Sunal ve eşinin korona virüse yakalandığı ve bu süreci gayet iyi bir şekilde hafif atlattıkları biliniyor.  Ali Sunal ve eşi Nazlı Sunal’ın durumunun iyi olduğu bildirildi. Bu açıklamaların ardından ikilinin sevenleri de rahat bir nefes aldı. Güldür Güldür Show hakkında da birtakım iddialar ortaya atıldı. Güldür Güldür Show’un bir daha yayınlanmayacağı söyleniyor. Bu konu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

Güldür Güldür Show’da Neler Oluyor?

Programın sevenleri Güldür Güldür Show’un ne zaman ekranlara tekrar geleceğini merak ediyor. İptal konuşulmuyor fakat sunucusuz gösterime çıkma fikri de değerlendirmeye alınmış olabilir.