Ali Sunal ve Doğa Rutkay Bir Arada Yeni Projeye ilk Adımı Attılar!

Güldür Güldür'de performans gösteren oyuncular, artık yeni bir film için çalışmalara başladı. Öyle ki kendilerini yakın zamanda sinema filmi ile göreceğiz. Doğa Rutkay ve Ali Sunal'ın yeni filmi hakkında neler biliyoruz? Doğa Rutkay'dan gelen açıklama herkesi şaşırtacak.

Ali Sunal ve Doğa Rutkay Bir Arada Yeni Projeye ilk Adımı Attılar!

22 Ağustos 2022 Pazartesi 12:58

Güldür Güldür'de sergiledikleri başarılı performansla adından söz ettiren oyuncular gündeme geldi. Öyle ki güncel gelişmelerle beraber yeni detayların ortaya çıktığı ifade ediliyor. Son zamanlara damgasını vuran isimler çok konuşulacak. Ali Sunal ve Doğa Rutkay, yakın zamanda film çekecek. Peki iki başarılı oyuncu hangi filmde başrol oynayacaklar? Filme ilişkin merak edilenler ve çok daha fazlası gözler önüne seriliyor.

Film Çekimleri Başlıyor!

Güldür Güldür'den Ali Sunal ve Doğa Rutkay, komedi filminde yer alacak. Hazırlıkların sürdüğü ve yakında çekimlerin başlayacağı müjdelendi. Öte yandan güzel oyuncu Doğa Rutkay, film için oyuncu seçmelerinin yapıldığına da değindi.

Filmle İlgili Bilgi Verdi

Doğa Rutkay, yaptığı açıklamada “Bir sinema filmi, haftaya başlıyoruz. Güzel bir heyecan. Çok bana benzemeyen bir karakterde göreceksiniz. Biraz rüküş, biraz görgüsüz ama güzel bir komedi filmi olacak” ifadsine yer verdi. Bakalım filmle ilgili başka hangi detaylar ortaya çıkacak hep birlikte göreceğiz.