Ali Kırca Yıllar Sonra Ortaya Çıktı! Ali Kırca'yı Görenler Tanıyamadı!

Ali Kırca, bir zamanların haber sunucusu olarak biliniyordu. Usta isim, yıllar önce yaptığı işten emekli oldu ve ekranlardan uzaklaştı. Kendisiyle ilgili güncel gelişmeler ortaya çıktı. Yıllar sonra bir ziyarette görüntülenen Ali Kırca, ilerleyen yaşına rağmen görüntüsü ile dikkat çekti.

Ali Kırca Yıllar Sonra Ortaya Çıktı! Ali Kırca'yı Görenler Tanıyamadı!

3 Ağustos 2022 Çarşamba 22:20

Ali Kırca, yıllar sonra kamera karşısına çıktı. Bir zamanlar usta habercisinin son halini görenler tanımakta güçlük çekti. Peki ya kendisini sosyal medyada nasıl gördük? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Ali Kırca ile ilgili merak edilenler tek tek yanıt buluyor. Ünlü haber sunucusuyla ilgili merak edilenler yanıt bulacak.

Ali Kırca'yı Görenler Şaşırdı!

Ünlü sunucu Ali Kırca, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret etti. Bu ziyarette görüntülenen ünlü isim, gözler önüne çıktı. Daha önce sağlık sorunları nedeniyle tedavi altına alınan eski haberci, şu sıralar çok daha iyi gözüküyor. Ayrıca ilerleyen yaşına rağmen daha dinç gözükmeyi de başardı.

Ali Kırca 74 Yaşında!

Bir zamanların efsanesinin 74 yaşında olması da dikkat çekti. Kendisini zamanında her gün takip edenler, zamanın nasıl bu kadar çabuk geçtiğine anlam veremiyor. Dolayısıyla merak edilen gelişmeler tek tek yanıt buldu. Ali Kırca'yı dinç görenler rahat bir şekilde nefes aldı. İşte detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.