Aleyna Tilki'nin Annesinden Tehdit Dolu Mesaj! Ortalık Fena Karıştı! Her yer Yangın Yeri Oldu!

Aleyna Tilki hakkında ileri geri konuşan bir kullanıcı, Havva Öztel engeline takıldı. Öyle ki Aleyna Tilki'nin annesi, kullanıcıya ağzının payını verdi. Yaptığı açıklamanın tehdit dolu olması ise şok etkisi yarattı. İşte sosyal medyayı ayağa kaldıran o ifade ve dahası haberimizde...

Aleyna Tilki'nin Annesinden Tehdit Dolu Mesaj! Ortalık Fena Karıştı! Her yer Yangın Yeri Oldu!

5 Ağustos 2022 Cuma 22:02

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Kızı hakkında ileri geri konuşan bir kadını ifşalayan Öztel, tehdit dolu bir mesaj da paylaştı. Sosyal medyada aktif olarak paylaşımda bulunan ünlü isim, öyle şeyler söyledi ki kendisini takip edenler bile ne diyeceğini bilemedi.

Kızı İçin Neler Söylendi?

Aleyna Tilki için kötü sözler sarf eden bir takipçisine yanıt veren Öztel, sert açıklamalarda bulundu. Kızı hakkında düzgün konuşması gerektiğini belirtti ve haddini bilmemesi durumunda bildireceğini ifade etti. Mesajlaşmaları ise Instagram hikayesi üzerinden ifşaladı.

Havva Öztel'den Açıklama Geldi!

Havva Öztel, yaptığı açıklamada "Halka şarkı söylüyor ite köpeğe değil terbiyesiz kadın sen kimsin benim analığımı sorguluyorsun? Haddini bil bilmezsen bildiririm." sözlerine yer verdi. Dolayısıyla Intagram camiası bu paylaşımı çok konuştu. Aleyna Tilki'den ise henüz bir açıklama gelmemiş gibi gözüküyor. Yakın zamanda olayla ilgili bir açıklama yapılacak mı göreceğiz.