Aleyna Tilki'nin Annesi Havva Özel Ortalığı Alev Alev Yaktı! Görenler Bir Daha Baktı!

Aleyna Tilki'nin annesi, yaptığı sosyal medya paylaşımları ile şaşırtıyor. Güzel şarkıcının annesi Havva Öztel, ilerleyen yaşına rağmen adından söz ettirmekte. Sosyal medyayı aktif halde kullanıyor ve güzelliği ile adeta büyülüyor. 23 yaşındaki halini paylaştığında ise herkesin dikkatini çekmeyi başardı.

Aleyna Tilki'nin Annesi Havva Özel Ortalığı Alev Alev Yaktı! Görenler Bir Daha Baktı!

18 Mart 2022 Cuma 20:13

Aleyna Tilki'nin annesi ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Pek çok kişinin severek takip ettiği ünlü sanatçı, annesinin genç görünümü ile de gündeme gelmekte. Havva Öztel, güzelliğiyle resmen büyülüyor. İlerleyen yaşına rağmen görüntüsünden hiçbir şey kaybetmediği belli oluyor. Dolayısıyla kendisiyle ilgili sorulan sorulara da içtenlikle yanıt veriyor. Sosyal medya hesabından öyle bir paylaşım yaptı ki herkes şaştı kaldı. Havva Öztel, bir kez daha ne kadar güzel olduğunu herkese gösterdi.

23 Yaşındaki Halini Paylaştı!

Havva Öztel, 23 yaşındaki halini paylaşarak herkesi şaşırttı. Çünkü görüntüsü o kadar farklıydı ki adeta Yeşilçam zamanlarını andırıyordu. Kendisi de buna değindi ve benzerliğe güldü. Paylaşımında düştüğü notta ise "23 yaş. Türk filmlerinden fırlamış gibiyim. O ince kaşlara ne demeli peki? O zaman o modaymış" yazmaktaydı. Son zamanların konuşulan ismi, kızının başarısıyla da gündeme geliyor fakat daha çok gençliği ile adından söz ettirmekte.

Kimse İnanamadı!

Gençliğinin tıpkı şu anki gibi çok güzel olması dikkat çekti. Dolayısıyla kimse Havva Öztel'in bu kadar güzel bir fiziğe sahip olduğuna inanmak istemedi. Ancak kendisi gençken de ne ise şu anda da öyle gözüküyor. Aleyna Tilki'nin güzelliğini kimden aldığı belli oldu.