Aleyna Tilki'den Büyük İtiraf Geldi! Tuzağa Düşürüldüğünü Söyledi!

Aleyna Tilki ile ilgili merak edilenler yanıt buldu. Ünlü sanatçı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ekibindeki düşmanlardan söz etti. Kendisine tuzak kurduğunu belirtti ve bu hamlesiyle de fazlasıyla şaşırttı. Şimdi ise nasıl bir gelişme yaşanacağı üzerine sorular soruluyor.

Aleyna Tilki'den Büyük İtiraf Geldi! Tuzağa Düşürüldüğünü Söyledi!

2 Ekim 2022 Pazar 08:14

Aleyna Tilki, şu sıralar müzik kariyeri adına önemli uğraşlar veriyor. Sevilen isimle ilgili merak edilenler yanıt buldu. Peki ya sanatçı hakkında neler biliyoruz? Yaptığı bir paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Kimse bu hamleye anlam verememişti. Ancak sonrasında ortaya çıktı ki Aleyna Tilki'nin ekibinde bir köstebek olabilir. Kendisine yönelik hamleleri nedeniyle onun kim olduğunu araştırdığını tahmin ediyoruz.

Aleyna Tilki'den Şok İtiraf

Ünlü sanatçı, yaptığı paylaşımda önemli ifadelere yer verdi. Twitter hesabından yazdığı kadarı ile "Yaklaşık iki hafta sonra 'Tanırım İntiharı' adlı şarkımı çıkartıyorum. Serdar Ortaç albümüne kaydettiğim ve çok daha sonra çıkacak olan bir demo sızdırıldı. Şimdi çıkartacağım şarkının önüne geçmek için bir tuzak bu. Ekibimde düşmanlarım var. Benim haberim var, sizin de olsun" açıklamasını biliyoruz.

Ekibindeki Düşman Kim?

Aleyna Tilki, ekibindeki düşmanın kim olduğundan söz etmedi ancak bu hamlesi büyük ses getirdi. Şimdi ise büyük bekleyiş sürüyor. Bakalım kendisiyle ilgili ne gibi gelişmeler yaşanacak yakında öğreneceğiz.