Aleyna Tilki Kazandığı Paraları Kumarda Harcadığı Ortaya Çıktı! Takipçileri İsyan Etti!

Aleyna Tilki'nin yaptığı açıklama herkesi şaşırttı. Ünlü isim öyle şeyler söyledi ki herkes şok oldu. Kumar çıkışı ile birlikte Kıbrıs'ta konser öncesi neler yaptığını itiraf etti. İşte ünlü ismin yaptığı açıklama ve sonrasında takipçilerinin tepkileri haberimizde...

Aleyna Tilki Kazandığı Paraları Kumarda Harcadığı Ortaya Çıktı! Takipçileri İsyan Etti!

21 Temmuz 2022 Perşembe 19:58

Aleyna Tilki, Kıbrıs konseri öncesi yaptıklarına değindi ve şok açıklamalarda bulundu. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, öyle şeyler söyledi ki herkesi şaşırttı. Son zamanlara damgasını vuran Aleyna Tilki ile ilgili güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Kumar çıkışıyla birlikte hayranlarının da tepkisini çekmişe benziyor.

Aleyna Tilki Kumar mı Oynuyor?

Aleyna Tilki, yaptığı açıklamada "Ben Kıbrıs'ta limitli kumar oynamayı seviyorum açıkçası. Bunu buradan itiraf edeyim. Ama hep kendime limit koyuyorum, oraya kadar oynuyorum. Oradan sonra genelde bırakıyorum. Kumardan bir şey kazandıysam onu harcamam" ifadesine yer verdi. Dolayısıyla bir yandan limitli kumar oynadığını söylerken diğer yandan kazandığını harcamaması şaşırttı.

Takipçileri Tepki Gösterdi!

Öte yandan Aleyna Tilki'nin bu dobra açıklamasından sonra kendisine gelen tepkilerin haddi hesabı yoktu. Oldukça fazla yorum yapıldı ve herkes şok oldu. Güncel detaylar ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.