Aleyna Tilki Gene Yaptı Yapacağını! Bu Seferde Sütyensiz Sahne Aldı!

Aleyna Tilki, sahne aldığı yerde öyle bir harekette bulundu ki herkes şaşırdı. Sütyensiz dans etti ve milyonların dikkatini çekti. Sosyal medya adeta yıkıldı. Üzerinde sadece tek düğmeli hırka vardı. Peki ya sahne alırken bir kaza yaşandı mı? Gündeme bomba gibi düşen bu haberle birlikte merak edilenler yanıt buluyor.

Aleyna Tilki Gene Yaptı Yapacağını! Bu Seferde Sütyensiz Sahne Aldı!

10 Mayıs 2022 Salı 17:06

Aleyna Tilki, Take It or Leave It parçasından ötürü yediği lincin etkileri geçmeden önemli bir harekete daha imzasını attı. Klipteki sahneleri nedeniyle çok eleştiriliyordu. Ancak zaman içerisinde bu durum normalleşti. Şimdi ise sahnede sütyensiz dans ederek görüntülendi. Seslendirdiği parçalarla beraber adından söz ettirdi. Hem sahneye hem de sosyal medyaya damgasını vurdu.

Tek Düğmeli Hırka Giydi!

Tek düğmeli hırka ile frikik verme riskine karşın dansından vazgeçmeyen Aleyna Tilki, sahne performansıyla tam not aldı. Ünlü ismin altında da jean bulunuyordu. Gösterdiği performansla birlikte dikkatleri üzerine çekti diyebiliriz. Başarılı şarkıcı, yine gündem olmayı başardı. Sosyal medya adeta kasıp kavruldu. Ünlü ismin hikaye kısmından paylaştığı görüntüler de yine büyük ses getirdi. Sahneyi canlı izleyemeyenler için paylaşımda bulundu.

Sütyensiz Tepki Çekti!

Öte  yandan sütyensiz çıkarak tepkileri üzerine çeken Aleyna Tilki, klipteki olay gibi yine bir süre daha konuşulacağa benziyor. Başarılı sanatçı bu şekilde hem şarkılarını dinletme fırsatı elde ederken hem de gündemden hiçbir şekilde düşmemekte.