Aleyna Tilki Açıldı Saçıldı! Esrol Köse ve Sosyal Medya Eleştri Yağmuruna Tuttu!

Aleyna Tilki tepki görmeye devam ediyor. Çıkardığı parçanın klibinde olanlar çok şaşırttı. Şimdi ise Erol Köse'nin nasıl tepki gösterdiği gündem oldu. İşte gündeme dair merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor.

Aleyna Tilki Açıldı Saçıldı! Esrol Köse ve Sosyal Medya Eleştri Yağmuruna Tuttu!

15 Nisan 2022 Cuma 21:53

Aleyna Tilki Take It or Leave It isimli parçasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Klipte üstündekileri çıkarması nedeniyle hem tepki topladı hem de dikkatleri üzerine çekti. Ünlü isme gelen tepkilerden biri de Erol Köse'ye aitti. Öyle şeyler söyledi ki duyanlar şok oldu. Aleyna Tilki'nin yabancı parçası dünyada da gündem olmaya başladı. Türkiye gündeminin yanı sıra çok fazla gelişme meydana geldi.

Erol Köse Sert Konuştu!

Erol Köse oldukça dobra sözlere yer verdi. Aleyna Tilki'yi yerden yere vurdu. Hal böyle olunca sosyal medya karıştı. Kimileri Erol Köse'ye hak verirken kimileri ise böyle bir yorumda bulunmasının yanlış olduğunu ifade etti. Şimdi ise güncel gelişmelere ilişkin çeşitli bilgiler veriliyor.

Aleyna Tilki İçin Ne Söyledi?

Erol Köse, bir anda magazin haberlerinin ilk sırasında yer aldı ve sözleriyle adından söz ettirdi. Yaptığı açıklamada  "Aleyna Tilki cümle aleme Ramazan günü donunu göstermek zorunda kaldıysa kariyeri yerle bir olmuştur. İngilizce 3 single yapmıştır. Hiç biri tutmamıştır. Daha önce bu kızımızın 100 milyonlarca dinlenmiş klipleri, patlamış şarkıları vardır. Ama İngilizce sevdasına son 3 yıl ve birazda ekibini dinlemeyip ‘ben oldum artık’ havasına girince yerle bir olmuştur. Ve söz dinlememektedir. Ne menajerini ne de basın danışmanını dinlememektedir. Ben her şeyi bilirim deyince işte bildiğin bu." sözlerine yer verdi.