Adnan Oktar'ın 30 Yıllık Kediciği Bilinmeyen Gerçekleri İtiraf Etti! Adnan Oktar Davasında Flaş Gelişme Yaşandı!

Adnan Oktar ile ilgili bilinmeyen bir detaya yer verildi. Kedicikten gelen itiraf sonrasında gerçek yüzü ortaya çıktı. Peki ya sözde mehdi olduğunu söyleyen Adnan Oktar ile ilgili neler öğrenildi? Gerçek ismi dahi Adnan Oktar olmayabilir. İşte kendisiyle ilgili merak edilenler...

Adnan Oktar'ın 30 Yıllık Kediciği Bilinmeyen Gerçekleri İtiraf Etti! Adnan Oktar Davasında Flaş Gelişme Yaşandı!

12 Haziran 2022 Pazar 22:40

Adnan Oktar, çeşitli örgütlenmeye bağlı suçlardan ötürü 18 Temmuz 2018'de tutuklanmıştı. Hakkında verilen hapis kararının ardından pek çok kişinin itirafçı olduğu belirtiliyor. Bir kediciden gelen itiraf ise herkesi şaşırttı. Yılların Adnan Oktar'ı olarak bilinen ismin aslında Adnan Arslanoğulları olduğu belirtiliyor. Ancak resmi kayıtlarda ise Adnan Oktar olarak tanınmakta. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra kediciklerden biri şaşırtıcı itiraflarda bulundu. Hakkında öyle detaylara yer verildi ki duyunca şaşıracaksınız.

Adnan Oktar'ın Bilinmeyen Yüzü!

Adnan Oktar'ın, oluşumlarına halk cemaati dediği ve buradan ayrılmanın Allah'a ihanet anlamına geldiğini belirttiği ortaya çıktı. Dolayısıyla kimsenin ayrılmasına müsaade etmediği belirtti. Üstelik bacılar ve kardeşler grubunu da kurarak çetesini genişlettiği söyleniyor.

Herkesi Sömürmüş!

Sözde mehdi olarak kendini tanıtan Adnan Oktar, pek çok kişiyi maddi manevi olarak sömürmüş. Dolayısıyla bu durum çetenin zaman içerisinde çatırdamasına ve gerçek yüzünün ortaya çıkmasına neden olmuş.