Acun Ilıcalı Yorumcu Semih Öztürk'ü Kovdu mu? Semih Öztürk'ün Ayrılışının Perde Arkası Ortaya Çıktı!

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 programını yorumlayan Semih Öztürk, Survivor Ekstra programından ayrılmış olabilir. Çünkü geçtiğimiz gün kendisini görmedik. Üstelik konuya ilişkin bir açıklama var mı merak ediliyor? Acun Ilıcalı ayrılıkla ilgili neler söyledi?

Acun Ilıcalı Yorumcu Semih Öztürk'ü Kovdu mu? Semih Öztürk'ün Ayrılışının Perde Arkası Ortaya Çıktı!

12 Mart 2022 Cumartesi 18:38

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Pek çok kişi bu gelişmelerin yaşanmasını beklemiyordu. Ancak ortaya çıkan detaylarla birlikte ünlü ismin programdan ayrıldığı iddia edildi. Survivor Ekstra programı sunucuları arasında yer alan Semih Öztürk programdan kovuldu mu?

Semih Öztürk Neden Yok?

Survivor Ekstra programını sunması ile tanınan Semih Öztürk'ün neden olmadığı merak konusu haline geldi. Kendisinden konuya dair bir açıklama gelmiş değil. Üstelik sosyal medya hesaplarına da bakıldı.

Programdan Ayrıldı mı?

Öte yandan ani bir şekilde programdan ayrılabileceği belirtiliyor. Dolayısıyla kendisinin ayrılması Survivor Ekstra'yı nasıl etkileyecek. Survivor All Star 2022'deki gelişmeleri en net şekilde yorumlayan program, önemli bir sunucusundan mahrum kalabilir. Dolayısıyla bu gelişmenin netliğiyle ilgili yakında bir açıklama yapılması bekleniyor. Hem Acun Ilıcalı hem de Semih Öztürk'ün hesaplarında net bir ifadeye rastlamış değiliz. Sosyal medyaya göre kovulduğu iddia ediliyor.