Acun Ilıcalı ve Batuhan Karacakaya Soluğu Mahkemede Aldı! Survivor Batuhan Hakkını Arayacak!

Acun Ilıcalı ve Batuhan Karacakaya arasındaki gerilim dikkat çekti. İkilinin arasındaki problemler yargıya taşınacak. Soluğu mahkemede alan Survivor All Star 2022 yarışmacısı Batuhan, kendisine verilmesi gereken 3 milyon TL'lik aracın hala verilmediğini öne sürüyor.

Acun Ilıcalı ve Batuhan Karacakaya Soluğu Mahkemede Aldı! Survivor Batuhan Hakkını Arayacak!

3 Ağustos 2022 Çarşamba 21:06

Survivor All Star 2022'den elenen ve annesinin tepkisi ile gündeme gelen Batuhan Karacakaya, oldukça önemli açıklamalara yer vermişti. Acun Ilıcalı ile annesi arasında yaşanan tartışma ise gözler önüne serildi. Hak yendiğini iddia etmeleri gündemdeki yerini aldı.

Annesi İsyan Etmişti!

Survivor All Star 2022 yarışmacısı Batuhan'ın annesi, isyan ederek sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmuştu. Yaptığı açıklamada “Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun. On gündür her yere yazdım. Çırpındım oğlumun yine hakkı yenecek dedim. Karşılık bulamadım. Ben kimim ki, Duyduklarım beni kahrediyor. Oğlum sadece hak dediği için iki senedir kaybettik. Hala her yeri ağrıyor. Gitti oğlumun emekleri” ifadesine yer verdi.

Kazandığı Arabayı Hala Alamadı!

Öte yandan yarışma esnasında kazandığı 3 milyon liralık aracı hala teslim alamadığı iddia ediliyor. Bu nedenle de gerekli belgeleri de yanına alarak mahkemeye gittiği ve Acun Ilıcalı'yı dava ettiği öne sürüldü.