Acun Ilıcalı Var Mısın Yok Musun programındaki Hamdi Beyin İsmini Açıkladı

Acun Ilıcalı'nın arkadaşı olduğu belirtilen Hamdi Bey'in gerçek adı açıklandı. Üstelik kendisi bir programa katıldı ve adından söz ettirdi. Yaptığı açıklamalar ile kim olduğunu söyledi. Acun ile olan dostluğu onu farklı programlarda da yer almasını sağladı. İşte Hamdi Bey kim sorusunun cevabı...

Acun Ilıcalı Var Mısın Yok Musun programındaki Hamdi Beyin İsmini Açıkladı

13 Ocak 2022 Perşembe 18:59

Hamdi Bey'in kim olduğu ortaya çıktı! Pek çok kişi, yıllar öncesinde Var Mısın Yok Musun programına bağlanarak para teklifinde bulunan Hamdi Bey'i merak etmekteydi. Onun kim olduğu yıllarca saklandı. Fakat sonunda bir programda ortaya çıktı. Kendisinin ifade ettiğine göre Acun Ilıcalı'nın çeşitli programlarında farklı lakaplar kullanıyordu. Hal böyle olunca milyonlarca insanın merakı giderildi. Peki kim bu Hamdi Bey?

İsmi Birol Doğan!

Hamdi Bey'in gerçek ismi Birol Doğan olarak biliniyor. Kendisinin ortaya çıkmasıyla beraber hakkında pek çok soru soruldu. Programa nasıl katıldığı merak edilmekteydi. Ancak görülen o ki Acun Ilıcalı ile olan dostluğu nedeniyle programa seçildi. Yıllar öncesine dayanan birliktelikleri, onları çeşitli programlarda bir araya getirdi. Şimdi ise haklarında merak edilen pek çok soru bulunuyor.

Survivor'da Yer Alacak mı?

Acun'un programlarında yer almasından ötürü TV8'de yayınlanacak olan Survivor programına da katılacak mı merak edilmişti. Ancak bu konuya dair bir gelişme yaşanmadı. Birol Doğan'ın bir daha ne zaman görürüz doğrusu bilinmemekte.