Acun Ilıcalı Survivor All Star 2022 Yarışmasına Turabi'yi mi Getirecek? Acun Ilıcalı Az Önce Açıkladı!

Turabi, yakında Survivor All Star 2022'ye katılacak. Bomba gibi iddia bizzat Acun Ilıcalı'dan mı geldi? TV8'deki yarışmada Gönülüller'in geriye düşmesiyle birlikte Turabi takviyesi ön plana çıkabilir. Haliyle başarılı yarışmacıyla ilgili yaşanan bu gelişme dikkat çekti. Şimdi ise Turabi TV8 Survivor'da yarışacak mı soruları soruluyor.

Acun Ilıcalı Survivor All Star 2022 Yarışmasına Turabi'yi mi Getirecek? Acun Ilıcalı Az Önce Açıkladı!

5 Mart 2022 Cumartesi 21:00

Turabi, daha önce katıldığı iki Survivor yarışmasında da birincilik elde etmişti. Biri normal yarışma idi diğeri ise All Star'dı. Dolayısıyla yarışmadaki performansıyla izleyicilerin gönlünde taht kurmayı başardı. TV8'deki yarışmayla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Turabi'nin Survivor All Star 2022'ye katılacağı iddia edildi.

Acun Ilıcalı'dan Turabi Sürprizi!

Acun Ilıcalı, bir süredir Turabi'yi yarışmaya sokmak için hazırlanıyor olabilir. İddialar gösteriyor ki başarılı yarışmacı yakında yerini alacak. Üstelik kadroya hangi takımdan girecek merak ediliyor. Son zamanlarda Gönüllüler'in geride kalması nedeniyle oraya takviye olarak gelebileceği ifade edildi. Ünlüler'in kadrosu oldukça güçlü. Hal böyle olunca iki takım için de dengeleme politikası izlenebilir. Acun Ilıcalı'nın bu konudaki hamlesi merak edilecek.

Survivor All Star 2022'ye Katılacak mı?

Henüz resmi bir gelişme yaşanmadı ancak Turabi'nin Survivor All Star 2022'ye katılabileceği söyleniyor. Böylelikle sevilen yarışmacı uzun zaman sonra Türkiye yayınlanan Survivor programına dönmüş olacak. Daha önce ABD'de de yarıştığı biliniyor.