Acun Ilıcalı Şokta! Survivor 2022 Şampiyonu İfşa Oldu!

Acun Ilıcalı, Survivor'un şampiyonu açıklanınca ne yapacağını şaşırdı. Çünkü final 29 Haziran 2022'de oynanacaktı. Dolayısıyla Survivor All Star 2022'de şampiyonluğu elde eden isim sosyal medyada ortaya çıktı. Bu ifşa niteliğindeki paylaşımın sorumlusu kim? İşte son dakika Survivor 2022 kazananı...

Acun Ilıcalı Şokta! Survivor 2022 Şampiyonu İfşa Oldu!

22 Haziran 2022 Çarşamba 11:14

Acun Ilıcalı bile ne diyeceğini bilemedi. Survivor 2022 finali yayınlanmadan şampiyonun açıklanması herkesi şaşırttı. Şimdi ise durumun nasıl toparlanacağı kara kara düşünülüyor. Sevilen yarışmada büyük sona az kalmıştı. Final bölümü yayınlanmadan önce favori adaylar tek tek belirleniyordu. Final öncesine bazı yarışmacılar ön plana çıktı. Ancak içlerinden biri vardı ki hem Acun'un takdirini kazandı hem de sosyal medyada ifşa niteliğinde bir paylaşımla adından söz ettirdi.

Şampiyon Adem Kılıçcı mı?

Survivor All Star 2022'nin şampiyonu Adem Kılıçcı olabilir. Peki bunu nereden öğrendik? Adem'in nişanlısı Nil Şenver yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medya hesabı üzerindeki paylaşımı ile şampiyonun kim olduğunu ağzından kaçırdı mı?

Acun Ilıcalı da Tebrik Etmişti

Öte yandan Acun Ilıcalı da Adem Kılıçcı'yı son dönemdeki performansından ötürü tebrik ettiğini belirtti. Hem dokunulmazlığı kazandı hem de mücadele anlamında birincilik elde etti. Şu an için kendisinin finalde yer aldığı kesinleşmiş vaziyette. Dolayısıyla Adem gerçekten de şampiyon olacak mı yakında göreceğiz.