Acun Ilıcalı Hem Survivor Hemde TV8'in Sonunu Getirecek Açıklama Yaptı

TV8'deki Survivor programının şampiyonu açıklanınca Acun Ilıcalı büyük tepki çekti. Pek çok kişinin protesto ettiği hatta boykota varan açıklamaları mevcuttu. Acun Ilıcalı, katıldığı yarışmada Nisa'nın nasıl şampiyon olduğunu aktardı. Oylamada birinci çıkmasındaki nedene değindi.

Acun Ilıcalı Hem Survivor Hemde TV8'in Sonunu Getirecek Açıklama Yaptı

7 Temmuz 2022 Perşembe 15:03

Acun Ilıcalı, son zamanlarda Survivor şampiyonunun belirlenmesiyle birlikte kendisine gösterilen tepki başta olmak üzere çeşitli eleştirilere yanıt verdi. Survivor All Star 2022'nin şampiyonu Nisa oldu. Kendisinin şampiyonluğuyla birlikte TV8'i boykot edenlerin sayısı iyice arttı. Acun Ilıcalı ise katıldığı bir programda önemli açıklamalara yer verdi.

Acun'dan Şok Açıklamalar!

Acun Ilıcalı, katıldığı programda "O kazanmış bu kazanmış bir kere bizi ilgilendiren bir konu değil bu. Oylamayı notere emanet etmişiz, seyirci de oyluyor, kazanıyor. Bence mükemmel bir sistem"  ifadesine yer verdi. Üstelik Survivor'da Nisa'nın nasıl şampiyon olduğuna ilişkin sorulan soruya da yanıt verdi. Açıklamasında "Survivor bir atletizm yarışması değildir. Her sene söyledim bunu. yüzde 50’si ada hayatıdır, yüzde 50’si de performanstır" ifadesini kullandı.

Acun ve Survivor Tepki Çekiyor!

Nisa'nın yatarak şampiyon olduğunu iddia edenler, Acun Ilıcalı ve Survivor programını protesto etmekte. Dolayısıyla hem tepki gösteriyorlar hem de programı bir daha izlemeyeceklerini dile getiriyorlar.