Acun Ilıcalı Desteği Verdi! Hasan Can Kaya 40Milyon Liraya Villa Aldı!

Konuşanlar sunucusu Hasan Can Kaya'nın villasını görenler şok oluyor. Peki villa ile ilgili neler biliyoruz? Levent'teki villayı satın almak için kredi çekti. Bakın milyon TL'lik ev için kendisine kefil olan kişi kim? EXXEN'deki programla birlikte ün kazanan Hasan Can Kaya, yüksek harcaması ile gündeme geldi.

Acun Ilıcalı Desteği Verdi! Hasan Can Kaya 40Milyon Liraya Villa Aldı!

7 Nisan 2022 Perşembe 20:39

Hasan Can Kaya, EXXEN'deki Konuşanlar programı ile biliniyor. Başarılı sunucunun yakın zamanda Levent'ten villa satın aldığı ortaya çıktı. Villanın fiyatını duyanlar şok oldu. Üstelik satın alırken çekilen kredinin miktarı da öğrenildi. Evin değerini öğrenenler ne diyeceğini bilemedi. İşte villa ile ilgili güncel gelişmeler...

40 Milyon TL'ye Villa!

Levent'teki villa için 40 milyon TL gözden çıkarıldı. Kredi çekerek ödeme yapacak olan Hasan Can Kaya, bu villaya ciddi anlamda yüksek bir bedel ödediği görülüyor. Youtube'da program yaparken bir anda Acun Ilıcalı tarafından keşfedildi ve EXXEN'de yayın hayatına başladı. Burada çok daha büyük başarılara imzasını attı.

Acun Ilıcalı Kefil Oldu!

Öte yandan Acun Ilıcalı'nın kendisine kefil olması bu kadar yüksek miktarda kredi çekmesini kolaylaştırdı. Pek çok kişi Hasan Can Kaya'yı başarısı için tebrik ediyor. Geçtiğimiz yıldan bu yana EXXEN'in tozunu atmakta. Dolayısıyla ünlü isim sosyal medyadan satın aldığı villa ile ilgili bir açıklama yapacak mı göreceğiz.